Helppous yllättää
Parsakaali-sinihomejuustosalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 parsakaalia parsakaali
(n. 300 g)
100 g g sinihomejuustoa sinihomejuusto
1 dl dl cashewpähkinöitä cashewpähkinä
kuivattuja karpaloita kuivattu karpalo
(oman maun mukaan)
2 dl dl majoneesia majoneesi
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Parsakaali-sinihomejuustosalaatti

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(56)

Valmistus

  1. Leikkaa parsakaali suupalan kokoisiksi kukinnoiksi. Käytä myös parsakaalin varsi: leikkaa siitä tarvittaessa kova kuori pois, halkaise ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
  2. Murustele sinihomejuusto ja sekoita parsakaalin joukkoon.
  3. Paahda cashew-pähkinöitä muutama minuutti kuivalla kuumalla pannulla. Anna jäähtyä ja sekoita sitten salaatin joukkoon yhdessä karpaloiden kera.
  4. Sekoita majoneesista kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita se ja sitruunan mehu majoneesin joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kastike huolellisesti salaatin sekaan.