
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | parsakaalia
parsakaali (n. 300 g) | |
100 g g | sinihomejuustoa sinihomejuusto | |
1 dl dl | cashewpähkinöitä cashewpähkinä | |
kuivattuja karpaloita
kuivattu karpalo (oman maun mukaan) | ||
2 dl dl | majoneesia majoneesi | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listParsakaali-sinihomejuustosalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa parsakaali suupalan kokoisiksi kukinnoiksi. Käytä myös parsakaalin varsi: leikkaa siitä tarvittaessa kova kuori pois, halkaise ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
- Murustele sinihomejuusto ja sekoita parsakaalin joukkoon.
- Paahda cashew-pähkinöitä muutama minuutti kuivalla kuumalla pannulla. Anna jäähtyä ja sekoita sitten salaatin joukkoon yhdessä karpaloiden kera.
- Sekoita majoneesista kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita se ja sitruunan mehu majoneesin joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kastike huolellisesti salaatin sekaan.