Parsakaali-sinihomejuustosalaatti

Parsakaali-sinihomejuustosalaatti

VaikeusasteHelppo
Valmistus15 min

Valmistus

  1. Leikkaa parsakaali suupalan kokoisiksi kukinnoiksi. Käytä myös parsakaalin varsi: leikkaa siitä tarvittaessa kova kuori pois, halkaise ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
  2. Murustele sinihomejuusto ja sekoita parsakaalin joukkoon.
  3. Paahda cashew-pähkinöitä muutama minuutti kuivalla kuumalla pannulla. Anna jäähtyä ja sekoita sitten salaatin joukkoon yhdessä karpaloiden kera.
  4. Sekoita majoneesista kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita se ja sitruunan mehu majoneesin joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kastike huolellisesti salaatin sekaan.

Sopivat reseptit