
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
100 g g | babypinaattia babypinaatti | ||
2 - 3 | avokadoja
avokado (pieniä) | ||
2 dl dl | pakasteherneitä pakasteherneet |
Kastike
0,75 dl dl | omenamehua omenamehu | ||
0,5 dl dl | pistaasiöljyä pistaasiöljy | ||
1 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
1 tl tl | sitruunapippuria sitruunapippuri | ||
0,25 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKeväänvihreä salaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sekoita ensin kastikkeen aineet keskenään kulhossa.
- Pese kesäkurpitsa ja vedä sen pitkältä sivulta juustohöylällä ohuita viipaleita. Kääntele ne marinoitumaan kastikkeen joukkoon.
- Huuhtele babypinaatti, kuivaa ja levitä salaattivadille. Halkaise avokadot, poista kivet ja kuopaise hedelmäliha ruokalusikalla pois kuoresta. Paloittele avokado ja lisää kulhoon sulaneiden herneiden kanssa.
- Kiepauta kesäkurpitsaviipaleet löyhästi käärölle ja nosta salaattiin. Kaada kastike tasaisesti salaatin päälle. Tarjoa pääruoan lisäkkeenä.