
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
100 g g | babypinaattia babypinaatti | ||
2 -3 | avokadoja avokado | ||
pieniä | |||
2 dl dl | pakasteherneitä pakasteherneet |
Kastike
0,75 dl dl | omenamehua omenamehu | |
0,5 dl dl | pistaasiöljyä pistaasiöljy | |
1 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
1 tl tl | sitruunapippuria sitruunapippuri | |
0,25 tl tl | suolaa suolaa | |
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri |
Keväänvihreä salaatti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(8)
Valmistus
- Sekoita ensin kastikkeen aineet keskenään kulhossa.
- Pese kesäkurpitsa ja vedä sen pitkältä sivulta juustohöylällä ohuita viipaleita. Kääntele ne marinoitumaan kastikkeen joukkoon.
- Huuhtele babypinaatti, kuivaa ja levitä salaattivadille. Halkaise avokadot, poista kivet ja kuopaise hedelmäliha ruokalusikalla pois kuoresta. Paloittele avokado ja lisää kulhoon sulaneiden herneiden kanssa.
- Kiepauta kesäkurpitsaviipaleet löyhästi käärölle ja nosta salaattiin. Kaada kastike tasaisesti salaatin päälle. Tarjoa pääruoan lisäkkeenä.