Helppous yllättää
Kanasalaatti lasipurkissa

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 porkkanaa porkkana
1,5 dl dl kvinoaa kvinoa
10 kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
200 g g broileria broileri
(rintafileitä, kypsinä)
3 dl dl salaattisekoitusta salaattisekoitus

Kastike

0,5 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
2 rkl rkl appelsiinimehua appelsiinimehu
2 tl tl punaviinietikkaa punaviinietikka
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
1 ripausta ripaus sokeria sokeri

Kanasalaatti lasipurkissa

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(4)

Valmistus

  1. Aloita sekoittamalla kastikkeen ainekset tasaiseksi kulhossa. Jaa kastike kahden lasipurkin pohjalle.
  2. Keitä kvinoa ohjeen mukaan.
  3. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja jaa raaste seuraavaksi purkkeihin.
  4. Lusikoi porkkanaraasteen päälle kypsä, kylmä kvinoa.
  5. Puolita kirsikkatomaatit ja leikkaa broileri kuutioiksi purkkeihin.
  6. Täytä purkkiin jäävä tyhjä tila salaattisekoituksella.

Vinkki:Kasaa purkkisalaatti aina niin että kastike jää pohjalle ja voi toimia marinadina jollekin raaka-aineista kuten tässä raa'alle porkkanalle. Kevyin aines eli salaatti tai yrtit laitetaan purkkiin viimeiseksi. Näin salaatti pysyy raikkaana ja kastike päätyy luontevasti päällimmäiseksi, kun salaatti kaadetaan lautaselle.