
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | porkkanaa porkkana | |
1,5 dl dl | kvinoaa kvinoa | |
10 | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
200 g g | broileria
broileri (rintafileitä, kypsinä) | |
3 dl dl | salaattisekoitusta salaattisekoitus |
Kastike
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 rkl rkl | appelsiinimehua appelsiinimehu | |
2 tl tl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKanasalaatti lasipurkissa
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Aloita sekoittamalla kastikkeen ainekset tasaiseksi kulhossa. Jaa kastike kahden lasipurkin pohjalle.
- Keitä kvinoa ohjeen mukaan.
- Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja jaa raaste seuraavaksi purkkeihin.
- Lusikoi porkkanaraasteen päälle kypsä, kylmä kvinoa.
- Puolita kirsikkatomaatit ja leikkaa broileri kuutioiksi purkkeihin.
- Täytä purkkiin jäävä tyhjä tila salaattisekoituksella.
Vinkki:Kasaa purkkisalaatti aina niin että kastike jää pohjalle ja voi toimia marinadina jollekin raaka-aineista kuten tässä raa'alle porkkanalle. Kevyin aines eli salaatti tai yrtit laitetaan purkkiin viimeiseksi. Näin salaatti pysyy raikkaana ja kastike päätyy luontevasti päällimmäiseksi, kun salaatti kaadetaan lautaselle.