Helppous yllättää
Katkarapucocktail

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

1 pkt pkt katkarapuja katkarapu
(Deluxe katkarapurengas)
1 pkt pkt lohta lohi
(125 g, Deluxe kylmäsavulohi, esim. viskimarinoitu)
1 dl dl majoneesia majoneesi
1 prk prk ranskankermaa ranskankerma
(200 g)
3 rkl rkl ketsuppia ketsuppi
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 rkl rkl paprikajauhetta paprikajauhe
2 tl tl Worcestershire-kastiketta Worcestershire-kastike
tilliä tilli
ruohosipulia ruohosipuli

Lisäksi

oliiveja oliivi
cocktailkurkkuja cocktailkurkku
leipää leipä
(esim. paahtoleipä)

Katkarapucocktail

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(18)

Valmistus

  1. Avaa rapurenkaan paketti ja ota dippikippo renkaan keskeltä. Anna rapujen sulaa huoneenlämmössä (tai laita ne jääkaappiin kannen kanssa, jos tarjoilet herkun myöhemmin).
  2. Lisää majoneesi, chilidippi, ranskankerma ja ketsuppi kulhoon. Raasta joukkoon valkosipulin kynsi ja lisää myös paprikajauhe ja Worcestershire-kastike. Sekoita.
  3. Hienonna kylmäsavulohi ja laita 2/3 osaa siitä dippiin, säästä loput koristeluun. Hienonna dippiin vielä tilliä ja ruohosipulia, sekoita.
  4. Ennen tarjoilua lusikoi dippi lasimaljaan. Lisää päälle loput kylmäsavulohet ja viimeistele ripottelemalla dipin päälle paprikajauhetta. Lisää ravut maljan reunoille ja tarjoa.

Vinkki! Katkarapucocktail-maljojen kanssa sopii esimerkiksi Deluxe-oliivit, paahdetut leipätikut ja vihannestikut sekä Freshona-cocktailkurkut.