
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Graavilohi
1 kg kg | lohta lohi | ||
ruodoton lohifile | |||
50 g g | merisuolaa merisuola | ||
karkeaa merisuolaa | |||
2 -3 tl tl | sokeria sokeri | ||
0,5 | sitruunamehua sitruunamehu | ||
2 -3 rkl rkl | akvaviittia akvaviitti | ||
tilliä tilli | |||
tuoretta tilliä hienonnettuna | |||
maustepippuria maustepippuri | |||
murskattua maustepippuria |
Kastike
0,5 dl dl | salaatinkastiketta salaatinkastike | ||
Dijon-sinappi salaatinkastiketta | |||
tilliä tilli | |||
tuoretta tilliä koristeeksi | |||
1 rkl rkl | akvaviittia akvaviitti | ||
0,5 | sitruunan kuorta sitruunan kuori | ||
mustapippuria mustapippuria | |||
tellicherry-mustapippuria myllystä |
Akvaviitillä, sitruunalla ja tillillä marinoitua graavilohta sekä sinappimajoneesia
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(8)
Valmistus
Tekeytymisineen noin vuorokausi
- Sekoita sokeri, suola ja tilli sitruunamehun joukkoon.
- Levitä seosta ohut kerros lohen päälle.
- Lisää akvaviitti lohen pintaan hieroen. Anna graavaantua vajaa vuorokausi.
- Pyyhi ylimääräinen suola ja mausteet pois.
- Leikkaa lohi vastasyin ohuiksi viipaleiksi. Ripottele viipaleiden päälle hienonnettua tilliä ja raastettua sitruunan kuorta.
- Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Anna kastikkeen tasaantua hetken ajan.
- Tarjoile graavilohi dijon-kastikkeen kanssa.