
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Graavilohi
1 kg kg | lohta
lohi (ruodoton lohifile) | |
50 g g | merisuolaa
merisuola (karkeaa merisuolaa) | |
2 - 3 tl tl | sokeria sokeri | |
0,5 | sitruunamehua sitruunamehu | |
2 - 3 rkl rkl | akvaviittia akvaviitti | |
tilliä
tilli (tuoretta tilliä hienonnettuna) | ||
maustepippuria
maustepippuri (murskattua maustepippuria) |
Kastike
0,5 dl dl | salaatinkastiketta
salaatinkastike (Dijon-sinappi salaatinkastiketta) | |
3 tl tl | tilliä tilli | |
1 rkl rkl | akvaviittia akvaviitti | |
0,5 | sitruunan kuorta sitruunan kuori | |
tilliä
tilli (tuoretta tilliä koristeeksi) | ||
mustapippuria
mustapippuri (tellicherry-mustapippuria myllystä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAkvaviitillä, sitruunalla ja tillillä marinoitua graavilohta sekä sinappimajoneesia
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Tekeytymisineen noin vuorokausi
- Sekoita sokeri, suola ja tilli sitruunamehun joukkoon.
- Levitä seosta ohut kerros lohen päälle.
- Lisää akvaviitti lohen pintaan hieroen. Anna graavaantua vajaa vuorokausi.
- Pyyhi ylimääräinen suola ja mausteet pois.
- Leikkaa lohi vastasyin ohuiksi viipaleiksi. Ripottele viipaleiden päälle hienonnettua tilliä ja raastettua sitruunan kuorta.
- Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Anna kastikkeen tasaantua hetken ajan.
- Tarjoile graavilohi dijon-kastikkeen kanssa.