Helppous yllättää
Katkarapu-lohirullat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

125 g g graavilohta graavilohi
(viipaleina)
100 g g katkarapuja katkarapu
(Deluxe katkarapuviettelystä)
1 rkl rkl ruohosipulia ruohosipuli

Katkarapu-lohirullat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(3)

Valmistus

1. Repäise työpöydälle pala tuorekelmua. Asettele lohiviipaleet kelmulle vähän limittäin toistensa päälle, jotta saat yhtenäisen lohilevyn (20 x 15 cm).

2. Levitä katkarapuviettelys lohilevyn päälle ja rullaa kelmun avulla napakaksi kääröksi.

3. Nosta rulla pakastimeen noin puoleksi tunniksi, niin sitä on helpompi viipaloida.

4. Poista kelmu. Leikkaa kääröstä noin parin sentin paksuisia viipaleita tarjoiluvadille. Koristele ruohosipulilla.