
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
125 g g | graavilohta
graavilohi (viipaleina) | ||
100 g g | katkarapuja
katkarapu (Deluxe katkarapuviettelystä) | ||
1 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli |
Katkarapu-lohirullat
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(2)
Valmistus
Esivalmisteluaika: 0:15
1. Repäise työpöydälle pala tuorekelmua. Asettele lohiviipaleet kelmulle vähän limittäin toistensa päälle, jotta saat yhtenäisen lohilevyn (20 x 15 cm).
2. Levitä katkarapuviettelys lohilevyn päälle ja rullaa kelmun avulla napakaksi kääröksi.
3. Nosta rulla pakastimeen noin puoleksi tunniksi, niin sitä on helpompi viipaloida.
4. Poista kelmu. Leikkaa kääröstä noin parin sentin paksuisia viipaleita tarjoiluvadille. Koristele ruohosipulilla.