
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | avokadoja avokado | ||
kypsiä | |||
200 g g | lohta lohi | ||
savulohta tai grillattua lohta | |||
100 g g | ranskankermaa ranskankerma | ||
0,5 | limemehua limemehu | ||
2 tl tl | merisuolaa merisuola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria | ||
1 pss pss | ruisnappeja ruisnappi | ||
Myllykivi ruisnappeja | |||
1 ripausta ripaus | ruohosipulia ruohosipulia | ||
koristeluun |
Ruissipsit ja lohi-avokadomousse
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:10
min
(2)
Valmistus
- Nypi kypsä huoneenlämpöinen lohi kulhoon.
- Halkaise avokadot, poista kivi ja kaavi hedelmäliha lusikalla kulhoon.
- Lisää loput ainekset ja soseuta sauvasekoittimella tai yleiskoneessa tasaiseksi massaksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai mausteita oman maun mukaan.
- Lusikoi tai pursota pussilla mousse ruissipsien päälle, koristele ruohosipulilla tai roseepippurilla ja tarjoile heti.
Vinkki: voit tehdä moussen valmiiksi pursotinpussiin ja pursottaa vasta juuri ennen tarjoilua. Kulkee helposti mukana vaikka picnikille.