
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | avokadoja
avokado (kypsiä) | |
200 g g | lohta
lohi (savulohta tai grillattua lohta) | |
100 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
0,5 | limemehua limemehu | |
2 tl tl | merisuolaa merisuola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 pss pss | ruisnappeja
ruisnappi (Myllykivi ruisnappeja) | |
1 ripausta ripaus | ruohosipulia
ruohosipuli (koristeluun) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRuissipsit ja lohi-avokadomousse
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Nypi kypsä huoneenlämpöinen lohi kulhoon.
- Halkaise avokadot, poista kivi ja kaavi hedelmäliha lusikalla kulhoon.
- Lisää loput ainekset ja soseuta sauvasekoittimella tai yleiskoneessa tasaiseksi massaksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai mausteita oman maun mukaan.
- Lusikoi tai pursota pussilla mousse ruissipsien päälle, koristele ruohosipulilla tai roseepippurilla ja tarjoile heti.
Vinkki: voit tehdä moussen valmiiksi pursotinpussiin ja pursottaa vasta juuri ennen tarjoilua. Kulkee helposti mukana vaikka picnikille.