Helppous yllättää
Ruissipsit ja lohi-avokadomousse

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 avokadoja avokado
(kypsiä)
200 g g lohta lohi
(savulohta tai grillattua lohta)
100 g g ranskankermaa ranskankerma
0,5 limemehua limemehu
2 tl tl merisuolaa merisuola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 pss pss ruisnappeja ruisnappi
(Myllykivi ruisnappeja)
1 ripausta ripaus ruohosipulia ruohosipuli
(koristeluun)

Ruissipsit ja lohi-avokadomousse

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(2)

Valmistus

  1. Nypi kypsä huoneenlämpöinen lohi kulhoon.
  2. Halkaise avokadot, poista kivi ja kaavi hedelmäliha lusikalla kulhoon.
  3. Lisää loput ainekset ja soseuta sauvasekoittimella tai yleiskoneessa tasaiseksi massaksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai mausteita oman maun mukaan.
  4. Lusikoi tai pursota pussilla mousse ruissipsien päälle, koristele ruohosipulilla tai roseepippurilla ja tarjoile heti.

Vinkki: voit tehdä moussen valmiiksi pursotinpussiin ja pursottaa vasta juuri ennen tarjoilua. Kulkee helposti mukana vaikka picnikille.