
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.
Ainesosat
1 | porsaanlihaa
porsaanliha (porsaan kypsä potka (eisbein)) | |
vettä vesi | ||
6 | mustapippuria mustapippuri | |
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | |
0,5 | valkokaalia valkokaali | |
2 | porkkanaa porkkana | |
1 | purjoa purjo | |
suolaa suola |
Tarjoiluun
lehtipersiljaa
lehtipersilja (hienonnettu) | ||
perunaa
peruna (vaihtoehtoisesti knödeleitä, nuudeleita tai spätzlejä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKaali-potkapata
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota potka pois pakkauksesta ja laita kokonaisena kattilaan. Peitä kylmällä vedellä. Kiehauta ja alenna lämpöä, lisää pippurit ja laakerit ja keitä hiljaa n. 15 minuuttia.
- Suikaloi kaali, kuori porkkana ja paloittele. Pese purjo huolellisesti ja suikaloi. Lisää vihannekset potkan kanssa kattilaan, peitä kannella ja hauduta vielä 15 minuuttia lisää.
- Poimi potka liemestä ja poista siitä kamara, luu ja kalvot, nypi liha talteen. -Liha on kuumaa, joten työskentele haarukoin tai odota että liha jäähtyy. Heitä pois luut ja muut ja laita liha takaisin liemeen. Mausta liemi suolalla.
- Tarjoa kaali-potkapata haluamasi lisukkeen kera ja viimeistele annos hienonnetulla persiljalla.