Helppous yllättää
Peruna-juustogratiini, yrttiöljyä ja lampaankyljyksiä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt peruna-juustogratiinia peruna-juustogratiinia
(esim. Deluxe peruna-juustogratiini (pakaste))
2 dl dl yrttejä yrtit
(basilikaa, rucolaa, timjamia)
1 - 1,5 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
12 kpl kpl lampaankyljyksiä lampaankyljys
2 dl dl korppujauhoja korppujauho
3 rkl rkl timjamia timjami
3 rkl rkl basilikaa basilika
3 rkl rkl lehtipersiljaa lehtipersilja
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
2 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
2 kananmunaa kananmuna
(vatkattuna)
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
2 rkl rkl voita voi
1 ruukkua ruukku salaattia salaatti

Peruna-juustogratiini, yrttiöljyä ja lampaankyljyksiä

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(0)

Valmistus

  1. Nosta peruna-juustogratiinit leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja paista niitä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Mittaa korkeareunaiseen kulhoon yrtit ja oliiviöljy. Sekoita tasaiseksi yrttiöljyksi.
  3. Puhdista lampaankyljykset. Sekoita korppujauhojen joukkoon timjami, basilika, persilja sekä suolaa ja mustapippuria.
  4. Kääntele kyljykset yksitellen ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi yrteillä maustetussa korppujauhossa.
  5. Kuumenna öljyn ja voin seos paistinpannulla. Paista kyljyksiä n. 2 minuuttia molemmin puolin.
  6. Ota peruna-juustogratiinit uunista ja nosta ne lautasille.
  7. Valuta pinnoille reilusti yrttiöljyä. Nostele kyljykset gratiinin reunoille ja viimeistele annos vihreällä raikkaalla salaatilla. Tarjoile.