
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan jauhelihaa) | ||
1 kpl kpl | sipulia sipuli | ||
2 tl tl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
2 dl dl | kermaviiliä kermaviili | ||
0,5 dl dl | korppujauhoja korppujauho | ||
1 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | ||
100 g g | fetajuustoa fetajuusto | ||
3 rkl rkl | kapriksia kapris | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Paistamiseen
1 rkl rkl | voita voi | ||
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy |
Kasviscouscous
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaFeta-kaprisjauhelihapihvit ja kasviscouscous
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna sipuli ja kuullota se pannulla öljytilkassa pehmeäksi.
- Turvota korppujauhot kermaviilissä.
- Sekoita jäähtynyt sipuli jauhelihaan. Lisää suolaa, mustapippuria sekä turvotetut korppujauhot ja kananmuna.
- Sekoita lopuksi joukkoon murennettu fetajuusto ja kaprikset.
- Sekoita taikina huolellisesti tasaiseksi.
- Muotoile taikinasta haluamasi kokoisia pihvejä ja paista pihvit voi-öljyseoksessa paistinpannulla tai 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
- Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi ja kuullota ne paistinpannulla pehmeiksi mutta niin, että niihin jää hieman purutuntumaa.
- Mittaa couscous- ryynit kulhoon ja kaada päälle kuuma vesi. Sekoita nopeasti joukkoon myös oliiviöljy, mausteet ja sitruunan mehu.
- Peitä kulho kelmulla ja anna ryynien turvota.
- Sekoita lopuksi joukkoon kasviskuutiot ja tarjoile heti.