Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan paistijauhelihaa) | |
1 | sipulia sipuli | |
1 lorausta loraus | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 prk prk | kermaviiliä kermaviili | |
0,5 dl dl | korppujauhoja korppujauho | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
100 g g | fetajuustoa fetajuusto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFeta-lihapullat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuullota sipulisilppu pannulla öljyssä.
- Turvota korppujauhot kermaviilissä.
- Sekoita sipuli jauhelihaan ja lisää mausteet sekä turvotetut korppujauhot, kananmuna sekä murustettu fetajuusto.
- Sekoita taikina huolellisesti. Sekoitusvälineeksi käy mainiosti puuhaarukka, jolla taikina pyöritellään kiinteäksi.
- Rakenteesta tulee tasainen ja kimmoisa, jolloin pullat on helpompi muotoilla ja paistovaiheessa lihasnesteet eivät tule niin helposti ulos.
- Paista pullat voissa paistinpannulla tai 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.