
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | jauhelihaa jauheliha | ||
naudan paistijauhelihaa | |||
1 | sipulia sipuli | ||
1 lorausta loraus | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 prk prk | kermaviiliä kermaviili | ||
0,5 dl dl | korppujauhoja korppujauho | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
100 g g | fetajuustoa fetajuusto |
Feta-lihapullat
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:40 min
(3)
Valmistus
- Kuullota sipulisilppu pannulla öljyssä.
- Turvota korppujauhot kermaviilissä.
- Sekoita sipuli jauhelihaan ja lisää mausteet sekä turvotetut korppujauhot, kananmuna sekä murustettu fetajuusto.
- Sekoita taikina huolellisesti. Sekoitusvälineeksi käy mainiosti puuhaarukka, jolla taikina pyöritellään kiinteäksi.
- Rakenteesta tulee tasainen ja kimmoisa, jolloin pullat on helpompi muotoilla ja paistovaiheessa lihasnesteet eivät tule niin helposti ulos.
- Paista pullat voissa paistinpannulla tai 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.