Helppous yllättää
Feta-lihapullat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g jauhelihaa jauheliha
(naudan paistijauhelihaa)
1 sipulia sipuli
1 lorausta loraus rapsiöljyä rapsiöljy
1 prk prk kermaviiliä kermaviili
0,5 dl dl korppujauhoja korppujauho
1 kananmunaa kananmuna
1 ripausta ripaus merisuolaa merisuola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
100 g g fetajuustoa fetajuusto

Feta-lihapullat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(3)

Valmistus

  1. Kuullota sipulisilppu pannulla öljyssä.
  2. Turvota korppujauhot kermaviilissä.
  3. Sekoita sipuli jauhelihaan ja lisää mausteet sekä turvotetut korppujauhot, kananmuna sekä murustettu fetajuusto.
  4. Sekoita taikina huolellisesti. Sekoitusvälineeksi käy mainiosti puuhaarukka, jolla taikina pyöritellään kiinteäksi.
  5. Rakenteesta tulee tasainen ja kimmoisa, jolloin pullat on helpompi muotoilla ja paistovaiheessa lihasnesteet eivät tule niin helposti ulos.
  6. Paista pullat voissa paistinpannulla tai 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Tarjoukset

Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munatKot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
13.12 - 06.12
ERÄ!
1,99