
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lihapullat
Tomaattikastike
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaItalialaiset lihapullat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Lihapullat
- Sekoita ainekset hyvin ja muotoile isoiksi pulliksi.
- Paista pannulla ja tarjoile keitetyn spagetin, oliiviöljyn, juuston sekä pikantin tomaattikastikkeen kera.
- Pullat saavat olla kooltaan kookkaita, noin 50 - 75 g/kappale.
Tomaattikastike
- Kuullota tai oikeammin freesaa sipuleita, tomaatteja, valkosipulia ja tomaattipyreetä oliiviöljyssä.
- Lisää muut ainekset yrttejä lukuun ottamatta ja keitä miedolla lämmöllä 30 - 40 min.
- Tarkista maku ja lisää yrtit.
- Kastikkeen voi tarjoilla siten, että upottaalihapullat kastikkeeseen suoraan pannulta ja antaaniiden kypsyä kastikkeessa. Samalla ne luovuttavat kastikkeeseen makua.