
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | makkaraa makkara | ||
saksalaistyyppisiä makkaroita tai nakkeja (esim. bratwurst, frankfurter) | |||
800 g g | perunaa peruna | ||
400 g g | ruusukaalia ruusukaali | ||
1 | kukkakaalia kukkakaali | ||
2 -3 | punasipulia punasipuli | ||
0,5 dl dl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
2 tl tl | rosmariinia rosmariini | ||
1 tl tl | suolaa suolaa | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria |
Omenamajoneesi
1,5 dl dl | majoneesia majoneesi | |
2 rkl rkl | omenasosetta omenasose | |
1 tl tl | sinappia sinappi | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria |
Makkara-peruna-kaalipelti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(1)
Valmistus
- Pese ja lohko perunat. Halkaise ruusukaalit ja poista tarvittaessa ulommaiset huonot lehdet. Paloittele kukkakaali. Kuori ja lohko sipulit.
- Siirrä kaikki kasvikset leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää kasviksille öljy ja mausteet ja pyörittele kaikkialle kasviksiin.
- Paahda kasviksia 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Lisää makkarat kasvisten päälle ja jatka kypsennystä vielä 10-15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä pintaansa.
- Sekoita majoneesin aineet keskenään.
- Tarjoa makkara-peruna-kaalipelti omenamajoneesin kanssa.
Vinkki! Kun paahdat kasviksia, levitä niitä pellille vain yhteen kerrokseen, jotta ne eivät ala höyrystyä vaan todella paahtuvat.