
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | makkaraa
makkara (saksalaistyyppisiä makkaroita tai nakkeja (esim. bratwurst, frankfurter) ) | |
800 g g | perunaa peruna | |
400 g g | ruusukaalia ruusukaali | |
1 | kukkakaalia kukkakaali | |
2 - 3 | punasipulia punasipuli | |
0,5 dl dl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
2 tl tl | rosmariinia rosmariini | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Omenamajoneesi
1,5 dl dl | majoneesia majoneesi | |
2 rkl rkl | omenasosetta omenasose | |
1 tl tl | sinappia sinappi | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMakkara-peruna-kaalipelti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pese ja lohko perunat. Halkaise ruusukaalit ja poista tarvittaessa ulommaiset huonot lehdet. Paloittele kukkakaali. Kuori ja lohko sipulit.
- Siirrä kaikki kasvikset leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää kasviksille öljy ja mausteet ja pyörittele kaikkialle kasviksiin.
- Paahda kasviksia 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Lisää makkarat kasvisten päälle ja jatka kypsennystä vielä 10-15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä pintaansa.
- Sekoita majoneesin aineet keskenään.
- Tarjoa makkara-peruna-kaalipelti omenamajoneesin kanssa.
Vinkki! Kun paahdat kasviksia, levitä niitä pellille vain yhteen kerrokseen, jotta ne eivät ala höyrystyä vaan todella paahtuvat.