
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 - 4 | chiliä
chili (punainen chili) | |
3 - 4 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (murskattuna) | |
1 - 2 kpl kpl | sipulia sipuli | |
8 - 10 kpl kpl | uutta perunaa uusi peruna | |
300 - 400 g g | chorizoa chorizo | |
tortilloja tortilla |
Lisäksi
1 kpl kpl | jäävuorisalaattia jäävuorisalaatti | |
1 - 2 kpl kpl | mozzarellaa
mozzarella (puhvelimozzarella tai mozzarella) | |
korianteria
korianteri (tuoretta korianteria) | ||
kevätsipulia kevätsipuli | ||
2 dl dl | ranskankermaa ranskankerma |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPampazos - Chorizo-perunatortillat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä uudet perunat ja viipaloi ne erilliseen kulhoon.
- Paahda chilit grillissä ja vasta sitten kuori ne. Kuori samalla valkosipulinkynnet ja sipulit.
- Pilko chilit, sipulit sekä valkosipulit ja kaada ne perunaviipaleiden joukkoon. Lisää perään myös öljy ja sekoita.
- Kaada perunaseos paistinpannulle tai grillialustalle paistumaan ja pilko samalla chorizot. Sekoita chorizot joukkoon ja jatka paistamista vielä muutama minuutti. Tarkista maku.
- Pilko jäävuorisalaatti ja siivuta mozzarella. Pilko samalla myös korianteri ja kevätsipuli.
- Kun peruna-chorizopaistos alkaa olla valmis ota tortillat lähelle.
- Nostele salaattisilppua lättyjen päälle, sen jälkeen lisää chorizo-peruna-chilitäyte ja lisää lopuksi mozzarellasiivut. Viimeistele chorizo-perunatortillat korianterilla, kevätsipulisilpulla sekä ranskankermalla
Vinkki: Voit myös tarjota tortillan täytteet erikseen jolloin jokainen syöjä voi täyttää tortillansa oman makunsa mukaan.