Helppous yllättää
Pampazos - Chorizo-perunatortillat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 - 4 chiliä chili
(punainen chili)
3 - 4 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
2 - 3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
(murskattuna)
1 - 2 kpl kpl sipulia sipuli
8 - 10 kpl kpl uutta perunaa uusi peruna
300 - 400 g g chorizoa chorizo
tortilloja tortilla

Lisäksi

1 kpl kpl jäävuorisalaattia jäävuorisalaatti
1 - 2 kpl kpl mozzarellaa mozzarella
(puhvelimozzarella tai mozzarella)
korianteria korianteri
(tuoretta korianteria)
kevätsipulia kevätsipuli
2 dl dl ranskankermaa ranskankerma

Pampazos - Chorizo-perunatortillat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(0)

Valmistus

  1. Keitä uudet perunat ja viipaloi ne erilliseen kulhoon.
  2. Paahda chilit grillissä ja vasta sitten kuori ne. Kuori samalla valkosipulinkynnet ja sipulit.
  3. Pilko chilit, sipulit sekä valkosipulit ja kaada ne perunaviipaleiden joukkoon. Lisää perään myös öljy ja sekoita.
  4. Kaada perunaseos paistinpannulle tai grillialustalle paistumaan ja pilko samalla chorizot. Sekoita chorizot joukkoon ja jatka paistamista vielä muutama minuutti. Tarkista maku.
  5. Pilko jäävuorisalaatti ja siivuta mozzarella. Pilko samalla myös korianteri ja kevätsipuli.
  6. Kun peruna-chorizopaistos alkaa olla valmis ota tortillat lähelle.
  7. Nostele salaattisilppua lättyjen päälle, sen jälkeen lisää chorizo-peruna-chilitäyte ja lisää lopuksi mozzarellasiivut. Viimeistele chorizo-perunatortillat korianterilla, kevätsipulisilpulla sekä ranskankermalla

Vinkki: Voit myös tarjota tortillan täytteet erikseen jolloin jokainen syöjä voi täyttää tortillansa oman makunsa mukaan.