
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | jauhelihaa jauheliha | |
merisuolaa merisuola | ||
3 -4 dl dl | kermaa kerma | |
vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
rapsiöljyä rapsiöljy |
Wallenbergin pihvi
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(0)
Valmistus
- Mausta jääkaappikylmä jauheliha suolalla ja pippurilla. Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia jääkaapissa.
- Laita jauheliha tehosekoittimeen. Kaada kerma joukkoon samalla voimakkaasti sekoittaen. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
- Muotoile taikinasta neljä pihviä. Jauhota ne vehnäjauhoilla.
- Paista pihvit runsaassa voissa kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa pihvien kera keitettyjä herneitä, perunamuusia ja puolukkahilloa.