
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | jauhelihaa jauheliha | ||
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | ||
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri | ||
3 - 4 dl dl | kermaa kerma | ||
1 nokaretta nokare | voita
voi (paistamiseen) | ||
vehnäjauhoja
vehnäjauho (pihvien päälle) |
Lisukkeeksi
2 dl dl | herneitä herne | ||
4 annosta annos | perunamuusia perunamuusi | ||
puolukkahilloa puolukkahillo |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaWallenbergin pihvi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mausta jääkaappikylmä jauheliha suolalla ja pippurilla. Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia jääkaapissa.
- Laita jauheliha tehosekoittimeen. Kaada kerma joukkoon samalla voimakkaasti sekoittaen. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
- Muotoile taikinasta neljä pihviä. Jauhota ne vehnäjauhoilla.
- Paista pihvit runsaassa voissa kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa pihvien kera esimerkiksi keitettyjä herneitä, perunamuusia ja puolukkahilloa.