
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | jauhelihaa jauheliha | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri | |
3 - 4 dl dl | kermaa kerma | |
1 nokaretta nokare | voita
voi (paistamiseen) | |
vehnäjauhoja
vehnäjauho (pihvien päälle) |
Lisukkeeksi
2 dl dl | herneitä herne | |
4 annosta annos | perunamuusia perunamuusi | |
puolukkahilloa puolukkahillo |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWallenbergin pihvi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mausta jääkaappikylmä jauheliha suolalla ja pippurilla. Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia jääkaapissa.
- Laita jauheliha tehosekoittimeen. Kaada kerma joukkoon samalla voimakkaasti sekoittaen. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
- Muotoile taikinasta neljä pihviä. Jauhota ne vehnäjauhoilla.
- Paista pihvit runsaassa voissa kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa pihvien kera esimerkiksi keitettyjä herneitä, perunamuusia ja puolukkahilloa.