Helppous yllättää
Wallenbergin pihvi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g jauhelihaa jauheliha
1 ripausta ripaus merisuolaa merisuola
1 ripausta ripaus valkopippuria valkopippuri
3 - 4 dl dl kermaa kerma
1 nokaretta nokare voita voi
(paistamiseen)
vehnäjauhoja vehnäjauho
(pihvien päälle)

Lisukkeeksi

2 dl dl herneitä herne
4 annosta annos perunamuusia perunamuusi
puolukkahilloa puolukkahillo

Wallenbergin pihvi

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(1)

Valmistus

  1. Mausta jääkaappikylmä jauheliha suolalla ja pippurilla. Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia jääkaapissa.
  2. Laita jauheliha tehosekoittimeen. Kaada kerma joukkoon samalla voimakkaasti sekoittaen. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
  3. Muotoile taikinasta neljä pihviä. Jauhota ne vehnäjauhoilla.
  4. Paista pihvit runsaassa voissa kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa pihvien kera esimerkiksi keitettyjä herneitä, perunamuusia ja puolukkahilloa.