
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | härän pihvejä
härän pihvi (Reilu härän ulkofileepihvi) | |
1 tilkkaa tilkka | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
1 ripausta ripaus | pippurisekoitusta pippurisekoitus |
Paistetut perunat:
6 | perunaa
peruna (isoa perunaa) | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Tarjoiluun:
salaattia
salaatti (vihreää salaattia suikaleina) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPippuripihvi ja paistetut perunat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sivele pihvit molemmin puolin oliiviöljyllä. Mausta suolalla sekä pippurisekoituksella.
- Paista kuumalla paistinpannulla 2-3 minuuttia per puoli. Halutessasi ripottele pinnoille vielä pippuria. Kääri pihvit folioon vetäytymään noin 5 minuutiksi.
- Viipaloi pestyt perunat ohuiksi viipaleiksi ja sekoita viipaleiden joukkoon rypsiöljy. Kaada perunat kuumalle paistinpannulle ja paista ensi kovalla lämmöllä viipaleisiin väriä. Laske lämpöä ja paista perunaviipaleet kypsiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile pihvi viipaleperunoiden ja vihreän salaatin kera.