
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lilliputtiburgerit
Kasvimaan kakarat
6 | miniporkkanaa miniporkkana | ||
6 | retiisiä retiisi | ||
6 | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | ||
6 palaa pala | kukkakaalia
kukkakaali (kukkakaalin nuput) | ||
2 viipaletta viipale | ruisleipää ruisleipä |
Dippi
20 g g | dippikastiketta
dippikastike (Crusti Croc dippimausteseosta haluamassasi maussa) | ||
200 g g | kermaviiliä kermaviili |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLilliputtiburgerit ja Kasvimaan kakarat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Lilliputtiburgerit
1. Kuumenna miniburgerit pakkauksen ohjeen mukaisesti uunissa tai mikrossa.
2. Viipaloi tomaatit, erottele juustoviipaleet ja revi salaatti pienemmiksi.
3. Nosta ainekset tarjoiluastioissa burgerikioskiin hampurilaisten ja maustekastikkeiden kanssa. Anna lasten kasata ja maustaa burgerit oman maun mukaan.
Kasvimaankakarat
1. Tee ensin dippi. Sekoita mausteseos kermaviiliin ja anna maustua jääkaapissa vähintään vartti. Käytä vain puoli pussia mausteseosta, jos haluat dipistä tavallista miedomman.
2. Paloittele leipä monitoimikoneen kulhoon ja aja leikkurilla murusiksi. Levitä murut kasvimaan pohjaksi laakeaan astiaan.
3. Huuhtele ja kuivaa kasvikset. Asettele ne lajeittain ryhmiksi leipämurujen päälle. Tarjoa dippi pikkukipposista kasvisten kastikkeena.
Vinkki: Keliaakikon kasvimaalla leipämurut vaihdetaan gluteenittomiin tai siirrytään vesiviljelyyn.