Helppous yllättää
Lilliputtiburgerit ja Kasvimaan kakarat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Lilliputtiburgerit

1 rs rs miniburgereita miniburgeri
(Grillimaisteri miniburgereita (6 kpl, à 45 g))
2 tomaattia tomaatti
1 pkt pkt sulatejuustoa sulatejuusto
1 prk prk majoneesia majoneesi
(aioli, valkosipulimajoneesi tai esim. sipsidippikin käy)
1 kerää kerä jääsalaattia jääsalaatti
1 sinappia sinappi
1 ketsuppia ketsuppi

Kasvimaan kakarat

6 miniporkkanaa miniporkkana
6 retiisiä retiisi
6 kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
6 palaa pala kukkakaalia kukkakaali
(kukkakaalin nuput)
2 viipaletta viipale ruisleipää ruisleipä

Dippi

20 g g dippikastiketta dippikastike
(Crusti Croc dippimausteseosta haluamassasi maussa)
200 g g kermaviiliä kermaviili

Lilliputtiburgerit ja Kasvimaan kakarat

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(2)

Valmistus

Lilliputtiburgerit

1. Kuumenna miniburgerit pakkauksen ohjeen mukaisesti uunissa tai mikrossa.

2. Viipaloi tomaatit, erottele juustoviipaleet ja revi salaatti pienemmiksi.

3. Nosta ainekset tarjoiluastioissa burgerikioskiin hampurilaisten ja maustekastikkeiden kanssa. Anna lasten kasata ja maustaa burgerit oman maun mukaan.

Kasvimaankakarat

1. Tee ensin dippi. Sekoita mausteseos kermaviiliin ja anna maustua jääkaapissa vähintään vartti. Käytä vain puoli pussia mausteseosta, jos haluat dipistä tavallista miedomman.

2. Paloittele leipä monitoimikoneen kulhoon ja aja leikkurilla murusiksi. Levitä murut kasvimaan pohjaksi laakeaan astiaan.

3. Huuhtele ja kuivaa kasvikset. Asettele ne lajeittain ryhmiksi leipämurujen päälle. Tarjoa dippi pikkukipposista kasvisten kastikkeena.

Vinkki: Keliaakikon kasvimaalla leipämurut vaihdetaan gluteenittomiin tai siirrytään vesiviljelyyn.