
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pihvit
12 -15 kpl kpl | lehtipihvejä lehtipihvi | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
15 kpl kpl | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | ||
1 pkt pkt | vuohenjuustoa vuohenjuusto | ||
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola |
Lisäksi tarvitset
cocktail-tikkuja cocktail-tikkuja |
Haudutukseen
1 | sipulia sipuli | ||
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 dl dl | lihalientä
lihaliemi (lihaliemikuutiosta) | ||
1 rkl rkl | balsamietikkaa balsamietikka | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Aurinkokuivatuilla tomaateilla, rucolalla ja vuohenjuustolla täytetyt lihakääryleet
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:00
h
(1)
Valmistus
- Levitä lehtipihvit leivinpaperin päälle. Mausta pinnat suolalla ja mustapippurilla.
- Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja viipaloi vuohenjuusto.
- Asettele jokaiselle pihville aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita, vuohenjuustoviipale ja muutama rucolan lehti. Kääri pihvit rullalle ja kiinnitä cocktailtikuilla.
- Kuumenna paistinpannulla voi ja öljy. Paista kääryleisiin pintaväri parissa erässä.
- Nosta kääryleet uunivuokaan ja lisää sipulilohkot ja puolitetut valkosipulin kynnet. Sekoita lihaliemeen etikka ja kaada liemi vuokaan. Ripottele lihoille vielä suolaa ja mustapippuria. Peitä vuoka foliolla ja hauduta kääryleitä 180-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.
- Tarjoile keitettyjen tai paistettujen perunoiden ja /tai kasvisten kera.