Helppous yllättää
Aurinkokuivatuilla tomaateilla, rucolalla ja vuohenjuustolla täytetyt lihakääryleet

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Pihvit

12 - 15 kpl kpl lehtipihvejä lehtipihvi
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
15 kpl kpl aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
1 pkt pkt vuohenjuustoa vuohenjuusto
1 ruukkua ruukku rucolaa rucola

Haudutukseen

1 sipulia sipuli
4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 dl dl lihalientä lihaliemi
(lihaliemikuutiosta)
1 rkl rkl balsamietikkaa balsamietikka
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Aurinkokuivatuilla tomaateilla, rucolalla ja vuohenjuustolla täytetyt lihakääryleet

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(4)

Valmistus

  1. Levitä lehtipihvit leivinpaperin päälle. Mausta pinnat suolalla ja mustapippurilla.
  2. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja viipaloi vuohenjuusto.
  3. Asettele jokaiselle pihville aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita, vuohenjuustoviipale ja muutama rucolan lehti. Kääri pihvit rullalle ja kiinnitä cocktailtikuilla.
  4. Kuumenna paistinpannulla voi ja öljy. Paista kääryleisiin pintaväri parissa erässä.
  5. Nosta kääryleet uunivuokaan ja lisää sipulilohkot ja puolitetut valkosipulin kynnet. Sekoita lihaliemeen etikka ja kaada liemi vuokaan. Ripottele lihoille vielä suolaa ja mustapippuria. Peitä vuoka foliolla ja hauduta kääryleitä 180-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.
  6. Tarjoile keitettyjen tai paistettujen perunoiden ja /tai kasvisten kera.