
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 | sipulia sipuli | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
100 g g | jauhelihaa
jauheliha (tai kasvisversioon Next Level vegejauhista) | |
200 g g | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
1 dl dl | vettä vesi | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 tl tl | oreganoa oregano | |
3 kpl kpl | lasagnelevyjä lasagnelevy | |
3 rkl rkl | ranskankermaa ranskankerma | |
50 g g | juustoraastetta
juustoraaste (mozzarella) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPikalasagne pannulla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita (uuninkestävällä) pannulla öljyssä. Lisää jauheliha pannulle ja ruskista se. Sekoita tomaattimurska, vesi ja mausteet lihaan.
- Katkaise lasagnelevyt 2-3 osaan ja upota ne kastikkeeseen. Peitä pannu kannella ja keitä lasagnelevyt kypsiksi kastikkeessa, noin 10 minuuttia.
- Lusikoi ranskankermaa nokareiksi ja ripota juusto pannulasagnen päälle. Laita pannulasagne ruskistumaan 225-asteisen uunin ylätasolle noin 5 minuutiksi.
- Viimeistele annos halutessasi kirsikkatomaateilla ja basilikan lehdillä.
Vinkki! Pannulasagnen pintaa ei tarvitse gratinoida uunissa: voit antaa juuston sulaa pinnalle myös liedellä kannella peitettynä. Kasvisversiossa korvaa jauheliha Next Level vegejauhiksella.