
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | nakkeja
nakki (Kartanon kuorettomia nakkeja) | |
1 | sipulia sipuli | |
2 rkl rkl | voita voi | |
2 rkl rkl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
5 dl dl | kasvislientä kasvisliemi | |
2 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
2 tl tl | sinappia sinappi | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Lisäkkeeksi:
perunamuusia perunamuusi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNakkikastike
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Viipaloi nakit ja hienonna sipuli.
- Ruskista nakit ja sipulisilppu voissa korkeareunaisessa pannussa.
- Kaada nakki-sipuliseos hetkeksi lautaselle ja kuivaa pannu talouspaperilla.
- Ripottele vehnäjauhot pannulle ja anna ruskistua miedolla lämmöllä, jotta jauhot eivät pala.
- Lisää liemi koko ajan hyvin sekoittaen. Kiehauta niin, että kastike suurustuu.
- Lisää tomaattipyree, sinappi ja nakki-sipuliseos. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta noin 20 minuuttia.
- Tarjoile perunamuusin kanssa.
Vinkki: Perinteinen nakkikastike muuttuu nakkistroganoffiksi, kun lisäät siihen suolakurkkukuutioita.