Helppous yllättää
Grillatut bbq-possunkyljykset ja tomaatti-oliivisalsa

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

6 porsaankyljystä porsaankyljys

Marinadi

1 dl dl colajuomaa colajuoma
0,5 dl dl soijakastiketta soijakastike
3 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 tl tl sinappia sinappi
1 tl tl chilijauhetta chilijauhe
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 ripausta ripaus sokeria sokeri

Salsa

4 tomaattia tomaatti
(kuutioituna)
1 paprikaa paprika
(keltainen, kuutioituna)
1 sipulia sipuli
(hienonnettuna)
1 dl dl basilikaa basilika
1 dl dl oliiveja oliivi
(kivettömiä, hienonnettuna)
2 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
1 rkl rkl etikkaa etikka
0,5 tl tl sokeria sokeri
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Lisäksi

1 ruukkua ruukku salaattia salaatti

Grillatut bbq-possunkyljykset ja tomaatti-oliivisalsa

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(0)

Valmistus

  1. Mittaa kaikki marinadin ainekset pieneen kattilaan. Sekoita hyvin.
  2. Nosta kattila liedelle ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä vartin verran miedolla lämmöllä ja nosta kattila liedeltä.
  3. Sivele kyljykset marinadikastikkeella ja grillaa niitä molemmin puolin niin, että ne kypsyvät.
  4. Valele kyljyksiä marinadilla grillauksen aikana.
  5. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua hetki.
  6. Tarjoile kyljykset salsan ja vihreän salaatin kera.