
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | karitsaa karitsa | ||
karitsan potkaa | |||
0,5 | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
8 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
murskattuna | |||
1 rkl rkl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
1 prk prk | tomaattipyreetä tomaattipyree | ||
140 g | |||
1 l l | lihalientä lihaliemi | ||
liemikuutiosta | |||
2 tl tl | oreganoa oregano | ||
kuivattua | |||
2 tl tl | basilikaa basilika | ||
kuivattua | |||
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
3 rkl rkl | balsamietikkaa balsamietikka | ||
2 tl tl | suolaa suola |
Lisäksi
4 | porkkanaa porkkana | ||
6 | perunaa peruna | ||
2 | sipulia sipuli | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
3 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
0,5 - 1 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Haudutettua karitsan potkaa ja uunijuurekset
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45 min
(7)
Valmistus
- Kuumenna öljy padassa ja kuullota valkosipulin kynnet pehmeiksi öljyssä.
- Lisää paprikajauhe ja tomaattipyree. Jatka kuullottamista hetki ja lisää sitten lihaliemi ja muut mausteet.
- Upota karitsan potkat liemeen ja laita pata 150-asteiseen uuniin.
- Hauduta kannen alla 3-4 tuntia.
Uunijuurekset
- Kuori ja paloittele porkkanat sekä perunat. Lohko sipulit.
- Laita kasvikset uunivuokaan ja valuta päälle oliiviöljy ja hunaja. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Sekoita maut hyvin kasvisten joukkoon ja nosta vuoka potkien kanssa samaan uuniin viimeiseksi tunniksi.