
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | karitsaa
karitsa (karitsan potkaa) | ||
0,5 | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
8 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (murskattuna) | ||
1 rkl rkl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
1 prk prk | tomaattipyreetä
tomaattipyree (140 g) | ||
1 l l | lihalientä
lihaliemi (liemikuutiosta) | ||
2 tl tl | oreganoa
oregano (kuivattua) | ||
2 tl tl | basilikaa
basilika (kuivattua) | ||
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
3 rkl rkl | balsamietikkaa balsamietikka | ||
2 tl tl | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaHaudutettua karitsan potkaa ja uunijuurekset
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuumenna öljy padassa ja kuullota valkosipulin kynnet pehmeiksi öljyssä.
- Lisää paprikajauhe ja tomaattipyree. Jatka kuullottamista hetki ja lisää sitten lihaliemi ja muut mausteet.
- Upota karitsan potkat liemeen ja laita pata 150-asteiseen uuniin.
- Hauduta kannen alla 3-4 tuntia.
Uunijuurekset
- Kuori ja paloittele porkkanat sekä perunat. Lohko sipulit.
- Laita kasvikset uunivuokaan ja valuta päälle oliiviöljy ja hunaja. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Sekoita maut hyvin kasvisten joukkoon ja nosta vuoka potkien kanssa samaan uuniin viimeiseksi tunniksi.