Helppous yllättää
Haudutettua karitsan potkaa ja uunijuurekset

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 kpl kpl karitsaa karitsa
(karitsan potkaa)
0,5 oliiviöljyä oliiviöljy
8 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
(murskattuna)
1 rkl rkl paprikajauhetta paprikajauhe
1 prk prk tomaattipyreetä tomaattipyree
(140 g)
1 l l lihalientä lihaliemi
(liemikuutiosta)
2 tl tl oreganoa oregano
(kuivattua)
2 tl tl basilikaa basilika
(kuivattua)
1 tl tl mustapippuria mustapippuri
3 rkl rkl balsamietikkaa balsamietikka
2 tl tl suolaa suola

Lisäksi

4 porkkanaa porkkana
6 perunaa peruna
2 sipulia sipuli
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
3 rkl rkl hunajaa hunaja
0,5 - 1 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Haudutettua karitsan potkaa ja uunijuurekset

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(7)

Valmistus

  1. Kuumenna öljy padassa ja kuullota valkosipulin kynnet pehmeiksi öljyssä.
  2. Lisää paprikajauhe ja tomaattipyree. Jatka kuullottamista hetki ja lisää sitten lihaliemi ja muut mausteet.
  3. Upota karitsan potkat liemeen ja laita pata 150-asteiseen uuniin.
  4. Hauduta kannen alla 3-4 tuntia.

Uunijuurekset

  1. Kuori ja paloittele porkkanat sekä perunat. Lohko sipulit.
  2. Laita kasvikset uunivuokaan ja valuta päälle oliiviöljy ja hunaja. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Sekoita maut hyvin kasvisten joukkoon ja nosta vuoka potkien kanssa samaan uuniin viimeiseksi tunniksi.

Tarjoukset

Kotimainen porkkanaKotimainen porkkana
Kotimainen porkkana
09.12 - 12.12
-30 %
0,99
0,69