
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,75 dl dl | korppujauhoja korppujauho | |
1 dl dl | kermaviiliä kermaviili | |
1 | sipulia sipuli | |
1 rkl rkl | voita voi | |
150 g g | punajuuria
punajuuri (etikkaliemessä) | |
400 g g | jauhelihaa jauheliha | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
2 - 3 rkl rkl | timjamia timjami | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
0,75 dl dl | parmesaania parmesaani |
Päälle
0,5 l l | herkkusieniä
herkkusieni (tai suppilovahveroita) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLindströmin sienipihvit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mittaa korppujauhot kulhoon, lisää kermaviili ja anna turvota 10 minuuttia.
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota silppu voissa paistinpannulla.
- Raasta punajuuret. Lisää korppujauhojen joukkoon vähän jäähtynyt sipuli, punajuuri, jauheliha, muna ja mausteet. Vaivaa mureketaikina sekaisin. Siirrä jääkaappiin tekeytymään täytteen valmistamisen ajaksi.
- Puhdista sienet tarvittaessa ja paloittele ne karkeasti. Haihduta enin neste sienistä paistinpannulla. Lisää voi ja sekoittele pari minuuttia. Mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.
- Taputtele kostutetuin käsin mureketaikinasta pihvejä leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä pihveille sienet ja juustolastut. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa lisänä perunasosetta.