Helppous yllättää
Punajuuri-jauhelihapasta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
400 g g punajuuria punajuuri
300 g g spagettia spagetti
1 dl dl vettä vesi
(pastan keitinvettä)
rypsiöljyä rypsiöljy
(paistamiseen)
400 g g jauhelihaa jauheliha
(naudan jauhelihaa (17 % rasvaa) tai kasvisvaihtoehtona Next Level -vegejauhis)
3 rkl rkl kapriksia kapris
0,75 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
120 g g sinihomejuustoa sinihomejuusto

Päälle

2 kourallista kourallinen rucolaa rucola

Punajuuri-jauhelihapasta

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(3)

Valmistus

1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi.

2. Kypsennä spagetti suolalla maustetussa vedessä. Ota 1 dl keitinvettä talteen valuttaessasi pastaa.

3. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä. Siirrä jauheliha paistinpannulta.

4. Kuullota sipulia paistinpannulla tilkassa öljyä muutama minuutti. Lisää punajuuriraaste ja paista noin 5 minuuttia kannen alla, kunnes punajuuri pehmenee. Lisää jauheliha, pastan keitinvesi, kaprikset, suola ja pippuri.

5. Sekoita jauheliha-punajuuriseos spagetin sekaan. Murenna sinihomejuusto joukkoon. Koristele rucolalla.

Vinkki! Saat ruoasta kasvisversion, kun vaihdat jauhelihan Next Level -vegejauhikseen.

Tarjoukset

Kotimainen punajuuriKotimainen punajuuri
Kotimainen punajuuri
21.10 - 24.10
-30 %
0,99
0,69