
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
400 g g | punajuuria punajuuri | |
300 g g | spagettia spagetti | |
1 dl dl | vettä
vesi (pastan keitinvettä) | |
rypsiöljyä
rypsiöljy (paistamiseen) | ||
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan jauhelihaa (17 % rasvaa) tai kasvisvaihtoehtona Next Level -vegejauhis) | |
3 rkl rkl | kapriksia kapris | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
120 g g | sinihomejuustoa sinihomejuusto |
Päälle
2 kourallista kourallinen | rucolaa rucola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPunajuuri-jauhelihapasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi.
2. Kypsennä spagetti suolalla maustetussa vedessä. Ota 1 dl keitinvettä talteen valuttaessasi pastaa.
3. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä. Siirrä jauheliha paistinpannulta.
4. Kuullota sipulia paistinpannulla tilkassa öljyä muutama minuutti. Lisää punajuuriraaste ja paista noin 5 minuuttia kannen alla, kunnes punajuuri pehmenee. Lisää jauheliha, pastan keitinvesi, kaprikset, suola ja pippuri.
5. Sekoita jauheliha-punajuuriseos spagetin sekaan. Murenna sinihomejuusto joukkoon. Koristele rucolalla.
Vinkki! Saat ruoasta kasvisversion, kun vaihdat jauhelihan Next Level -vegejauhikseen.