
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | ||
400 g g | punajuuria punajuuri | ||
300 g g | spagettia spagetti | ||
1 dl dl | vettä
vesi (pastan keitinvettä) | ||
rypsiöljyä
rypsiöljy (paistamiseen) | |||
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan jauhelihaa (17 % rasvaa) tai kasvisvaihtoehtona Next Level -vegejauhis) | ||
3 rkl rkl | kapriksia kapris | ||
0,75 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
120 g g | sinihomejuustoa sinihomejuusto |
Päälle
2 kourallista kourallinen | rucolaa rucola |
Punajuuri-jauhelihapasta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi.
2. Kypsennä spagetti suolalla maustetussa vedessä. Ota 1 dl keitinvettä talteen valuttaessasi pastaa.
3. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä. Siirrä jauheliha paistinpannulta.
4. Kuullota sipulia paistinpannulla tilkassa öljyä muutama minuutti. Lisää punajuuriraaste ja paista noin 5 minuuttia kannen alla, kunnes punajuuri pehmenee. Lisää jauheliha, pastan keitinvesi, kaprikset, suola ja pippuri.
5. Sekoita jauheliha-punajuuriseos spagetin sekaan. Murenna sinihomejuusto joukkoon. Koristele rucolalla.
Vinkki! Saat ruoasta kasvisversion, kun vaihdat jauhelihan Next Level -vegejauhikseen.