Helppous yllättää
Hyrskypotut ja makkaravartaat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kg kg uutta perunaa uusi peruna
suolaa suola
0,5 ruukkua ruukku tilliä tilli
2 kesäsipulia kesäsipuli
(varsineen)
2 rkl rkl voita voi
200 g g ranskankermaa ranskankerma
(Milbona)
3 pkt pkt makkaraa makkara
(Grillimaisteri makkaroita)
1 - 2 punasipulia punasipuli

Hyrskypotut ja makkaravartaat

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(61)

Valmistus

  1. Pese perunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
  2. Hienonna tilli ja kesäsipulit perunoiden kypsyessä.
  3. Lisää voi kattilaan valutettujen perunoiden joukkoon ja anna sulaa. Lisää tilli, kesäsipulit ja ranskankerma. Sulje kansi ja ravista voimakkaasti. Tarkista maku, lisää tarvittaessa hieman suolaa.
  4. Makkaravartaita varten leikkaa makkarat parin sentin siivuiksi. Kuori ja lohko sipulit. Pujottele makkarat ja sipulilohkot vartaaseen ja grillaa kypsiksi ja kauniin ruskistuneiksi. Tarjoile hyrskypottujen kanssa.