
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | uutta perunaa uusi peruna | ||
suolaa suola | |||
0,5 ruukkua ruukku | tilliä tilli | ||
2 | kesäsipulia
kesäsipuli (varsineen) | ||
2 rkl rkl | voita voi | ||
200 g g | ranskankermaa
ranskankerma (Milbona) | ||
3 pkt pkt | makkaraa
makkara (Grillimaisteri makkaroita) | ||
1 - 2 | punasipulia punasipuli |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaHyrskypotut ja makkaravartaat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pese perunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
- Hienonna tilli ja kesäsipulit perunoiden kypsyessä.
- Lisää voi kattilaan valutettujen perunoiden joukkoon ja anna sulaa. Lisää tilli, kesäsipulit ja ranskankerma. Sulje kansi ja ravista voimakkaasti. Tarkista maku, lisää tarvittaessa hieman suolaa.
- Makkaravartaita varten leikkaa makkarat parin sentin siivuiksi. Kuori ja lohko sipulit. Pujottele makkarat ja sipulilohkot vartaaseen ja grillaa kypsiksi ja kauniin ruskistuneiksi. Tarjoile hyrskypottujen kanssa.