Helppous yllättää
Jamaikalaiset burgerit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt porsaan pihvejä porsaan pihvi
(Grillimaisteri Paksut Porsaanfilepihvit Jamaican Jerk)
4 kpl kpl burgersämpylää burgersämpylä
(briossisämpylä paistopisteestä)
1 tomaattia tomaatti
1 kourallista kourallinen rucolaa rucola
majoneesia majoneesi
(Grillimaisteri jalapenomajoneesia)

Grillattu persikkasalsa

2 persikoita persikka
1 punasipulia punasipuli
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 chiliä chili
(vihreä)
3 rkl rkl korianteria korianteri
(tuoretta, hienonnettuna)
1 limeä lime
(mehu)
0,5 tl tl suolaa suola

Jamaikalaiset burgerit

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(53)

Valmistus

  1. Ota porsaanfileepihvit huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä.
  2. Valmista salsa. Halkaise persikat ja poista kivet. Grillaa persikan puolikkaita muutama minuutti per puoli. Anna jäähtyä.
  3. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna chili. Pilko grillatut persikat pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään.
  4. Paista tai grillaa porsaanfileepihvejä yhteensä noin 20 minuuttia välillä käännellen. Lämmitä sämpylät pannulla tai grillissä.
  5. Leikkaa tomaatti siivuiksi. Leikkaa porsaanfileepihvit siivuiksi.
  6. Täytä briossisämpylät jalapenomajoneesilla, porsaanfileepihveillä, tomaattisiivuilla, persikkasalsalla ja rucolalla.