
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | porsaan pihvejä
porsaan pihvi (Grillimaisteri Paksut Porsaanfilepihvit Jamaican Jerk) | |
4 kpl kpl | burgersämpylää
burgersämpylä (briossisämpylä paistopisteestä) | |
1 | tomaattia tomaatti | |
1 kourallista kourallinen | rucolaa rucola | |
majoneesia
majoneesi (Grillimaisteri jalapenomajoneesia) |
Grillattu persikkasalsa
2 | persikoita persikka | |
1 | punasipulia punasipuli | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | chiliä
chili (vihreä) | |
3 rkl rkl | korianteria
korianteri (tuoretta, hienonnettuna) | |
1 | limeä
lime (mehu) | |
0,5 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJamaikalaiset burgerit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota porsaanfileepihvit huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä.
- Valmista salsa. Halkaise persikat ja poista kivet. Grillaa persikan puolikkaita muutama minuutti per puoli. Anna jäähtyä.
- Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna chili. Pilko grillatut persikat pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään.
- Paista tai grillaa porsaanfileepihvejä yhteensä noin 20 minuuttia välillä käännellen. Lämmitä sämpylät pannulla tai grillissä.
- Leikkaa tomaatti siivuiksi. Leikkaa porsaanfileepihvit siivuiksi.
- Täytä briossisämpylät jalapenomajoneesilla, porsaanfileepihveillä, tomaattisiivuilla, persikkasalsalla ja rucolalla.