Valmistus
- Ota porsaanfileepihvit huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä.
- Valmista salsa. Halkaise persikat ja poista kivet. Grillaa persikan puolikkaita muutama minuutti per puoli. Anna jäähtyä.
- Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna chili. Pilko grillatut persikat pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään.
- Paista tai grillaa porsaanfileepihvejä yhteensä noin 20 minuuttia välillä käännellen. Lämmitä sämpylät pannulla tai grillissä.
- Leikkaa tomaatti siivuiksi. Leikkaa porsaanfileepihvit siivuiksi.
- Täytä briossisämpylät jalapenomajoneesilla, porsaanfileepihveillä, tomaattisiivuilla, persikkasalsalla ja rucolalla.