
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | poroa
poro (Deluxe suomalainen poronpaisti, n. 1 kg) | |
50 g g | piparkakkuja piparkakku | |
3 rkl rkl | voita voi | |
2 rkl rkl | timjamia
timjami (tuoretta, hienonnettuna) | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 rkl rkl | sinappia
sinappi (Deluxe Konjakkisinappia) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiparikuorrutettu poronpaisti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota poron paisti huoneen lämpöön tuntia ennen valmistamista. Poista mahdollinen verkko paistin ympäriltä.
- Laita uuni kuumenemaan 125 asteeseen.
- Murskaa piparkakut ja sekoita niiden joukkoon voisula ja hienonnettu timjami.
- Hiero käsin paistiin suola ja mustapippuri. Sivele pintaan sinappi.
- Painele piparkakkuseos paistin pintaan. Aseta lihalämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan.
- Paista, kunnes paistin sisälämpötila on 60 astetta, noin tunti. Jos pidät kypsemmästä lihasta, kypsennä 65 asteeseen. Nosta paisti leikkuulaudalle ja anna vetäytyä vähintään 15 minuuttia.
- Leikkaa siivuiksi ja tarjoile.