
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | joulukinkkua
joulukinkku (esim. Jouluaitta perinteistä joulukinkkua siivuina) | ||
1 prk prk | tonnikalaa
tonnikala (160 g) | ||
1 dl dl | majoneesia majoneesi | ||
1 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | ||
1 tl tl | sinappia
sinappi (esim. Deluxe konjakkisinappia) | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
0,5 | sitruunaa sitruuna | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
3 rkl rkl | kapriksia kapris | ||
1 rkl rkl | rypsiöljyä
rypsiöljy (tai muuta öljyä) | ||
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaJoulukinkku-tonnato
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista tonnatokastike. Valuta tonnikala ja sekoita se majoneesin, ranskankerman ja konjakkisinapin kanssa.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita tonnatokastikkeeseen. Purista joukkoon sitruunan mehu ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
- Paista kaprikset öljyssä pannulla rapeiksi.
- Levitä joulukinkkusiivut tarjoiluvadille ja lusikoi tonnatokastike päälle. Ripottele pinnalle paistetut kaprikset ja viimeistele rucolalla.