Helppous yllättää
Joulukinkku-tonnato

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 g g joulukinkkua joulukinkku
(esim. Jouluaitta perinteistä joulukinkkua siivuina)
1 prk prk tonnikalaa tonnikala
(160 g)
1 dl dl majoneesia majoneesi
1 dl dl ranskankermaa ranskankerma
1 tl tl sinappia sinappi
(esim. Deluxe konjakkisinappia)
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
0,5 sitruunaa sitruuna
0,5 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri
3 rkl rkl kapriksia kapris
1 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
(tai muuta öljyä)
1 ruukkua ruukku rucolaa rucola

Joulukinkku-tonnato

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(1)

Valmistus

  1. Valmista tonnatokastike. Valuta tonnikala ja sekoita se majoneesin, ranskankerman ja konjakkisinapin kanssa.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita tonnatokastikkeeseen. Purista joukkoon sitruunan mehu ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
  3. Paista kaprikset öljyssä pannulla rapeiksi.
  4. Levitä joulukinkkusiivut tarjoiluvadille ja lusikoi tonnatokastike päälle. Ripottele pinnalle paistetut kaprikset ja viimeistele rucolalla.