
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 pkt pkt | poroa
poro (esim. 2 pkt Deluxe Ohuen ohut poron kylmäsavupaistia sekä 1 pkt Deluxe Riimiporoa) | |
1 pkt pkt | ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku | |
1 pkt pkt | leipäjuustoa leipäjuusto | |
1 prk prk | sienisalaattia
sienisalaatti (esim. Jouluaitta herkkusienisalaattia) | |
1 pkt pkt | karitsapyöryköitä
karitsapyörykkä (Deluxe) |
Porodippi
1 pss pss | pororouhetta
pororouhe (Deluxe Kylmäsavustettu pororouhe) | |
1 prk prk | ranskankermaa ranskankerma | |
mustapippuria mustapippuri | ||
rosmariinia rosmariini |
Lisäksi
2 kourallista kourallinen | juureslastuja juureslastu | |
5 palaa pala | rieskaa rieska |
Paahdetut punajuuret
400 g g | punajuuria punajuuri | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
1 rkl rkl | rosmariinia rosmariini | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLihaplatter
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Aloita valmistamalla paahdetut punajuuret. Pese ja halkaise pienet punajuuret, mausta ne öljyllä, tuoreella rosmariinilla, suolalla ja pippurilla. Paahda 200 asteisessa uunissa n. 30-45 minuuttia ja anna jäähtyä.
- Valmista porodippi sekoittamalla yhteen sen ainesosat. Aseta tarjolle pieneen kulhoon. Tarjoile myös herkkusienisalaatti pienestä kulhosta.
- Asettele lihatuotteet laakealle tarjoilulautaselle tai tarjottimelle.
- Viimeistele lautanen juureslastuilla, rieskan paloilla, annospaloiksi leikatulla leipäjuustolla ja punajuurilla.