Helppous yllättää
Lihaplatter

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 pkt pkt poroa poro
(esim. 2 pkt Deluxe Ohuen ohut poron kylmäsavupaistia sekä 1 pkt Deluxe Riimiporoa)
1 pkt pkt ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku
1 pkt pkt leipäjuustoa leipäjuusto
1 prk prk sienisalaattia sienisalaatti
(esim. Jouluaitta herkkusienisalaattia)
1 pkt pkt karitsapyöryköitä karitsapyörykkä
(Deluxe)

Porodippi

1 pss pss pororouhetta pororouhe
(Deluxe Kylmäsavustettu pororouhe)
1 prk prk ranskankermaa ranskankerma
mustapippuria mustapippuri
rosmariinia rosmariini

Lisäksi

2 kourallista kourallinen juureslastuja juureslastu
5 palaa pala rieskaa rieska

Paahdetut punajuuret

400 g g punajuuria punajuuri
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
1 rkl rkl rosmariinia rosmariini
0,5 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri

Lihaplatter

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(12)

Valmistus

  1. Aloita valmistamalla paahdetut punajuuret. Pese ja halkaise pienet punajuuret, mausta ne öljyllä, tuoreella rosmariinilla, suolalla ja pippurilla. Paahda 200 asteisessa uunissa n. 30-45 minuuttia ja anna jäähtyä.
  2. Valmista porodippi sekoittamalla yhteen sen ainesosat. Aseta tarjolle pieneen kulhoon. Tarjoile myös herkkusienisalaatti pienestä kulhosta.
  3. Asettele lihatuotteet laakealle tarjoilulautaselle tai tarjottimelle.
  4. Viimeistele lautanen juureslastuilla, rieskan paloilla, annospaloiksi leikatulla leipäjuustolla ja punajuurilla.