Helppous yllättää
Blinit pororouhetäytteellä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

100 g g poroa poro
(Deluxe kylmäsavustettu pororouhe)
2 rkl rkl voita voi
1 rkl rkl rosmariinia rosmariini
(silputtuna)
2 rkl rkl punasipulia punasipuli
(silputtuna)

Koristeeksi

1 - 3 oksaa oksa rosmariinia rosmariini
1 prk prk smetanaa smetana
1 pkt pkt poroa poro
(Deluxe poron ohuen ohut kylmäsavupaistia)

Blinit pororouhetäytteellä

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(5)

Valmistus

  1. Ota blinit huoneenlämpöön.
  2. Sekoita kulhossa pororouhe, smetana, rosmariini ja punasipuli.
  3. Levitä täytettä puolille blineistä ja laita toinen blini kanneksi.
  4. Leikkkaa kerrosblini terävällä veitsellä 8 osaan kolmioiksi.
  5. Koristele palat smetanalla, kylmäsavuporosiivuilla ja tuoreella rosmariinilla.