
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | poroa
poro (Deluxe kylmäsavustettu pororouhe) | |
2 rkl rkl | voita voi | |
1 rkl rkl | rosmariinia
rosmariini (silputtuna) | |
2 rkl rkl | punasipulia
punasipuli (silputtuna) |
Koristeeksi
1 - 3 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | |
1 prk prk | smetanaa smetana | |
1 pkt pkt | poroa
poro (Deluxe poron ohuen ohut kylmäsavupaistia) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBlinit pororouhetäytteellä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota blinit huoneenlämpöön.
- Sekoita kulhossa pororouhe, smetana, rosmariini ja punasipuli.
- Levitä täytettä puolille blineistä ja laita toinen blini kanneksi.
- Leikkkaa kerrosblini terävällä veitsellä 8 osaan kolmioiksi.
- Koristele palat smetanalla, kylmäsavuporosiivuilla ja tuoreella rosmariinilla.