
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | porsaanlihaa
porsaanliha (Reilu porsaan sisäfileetä) | |
2 rkl rkl | fariinisokeria fariinisokeri | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,75 tl tl | inkivääriä
inkivääri (jauhettua) | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 - 2 | sipulia sipuli | |
2 dl dl | granaattiomenamehua granaattiomenamehu | |
1 rkl rkl | maissitärkkelystä maissitärkkelys | |
1 | granaattiomenaa granaattiomena | |
1 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPorsaan sisäfilee ja granaattiomenakastike
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Nosta porsaan sisäfilee huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta.
2. Laita uuni kuumenemaan 125 asteeseen.
3. Sekoita fariinisokeri, suola, inkivääri ja mustapippuri. Hiero seos lihan pintaan.
4. Laita liha reunalliseen uunivuokaan. Kuori ja lohko sipulit vuokaan. Kaada pohjalle granaattiomenamehu. Aseta lihalämpömittarin anturi lihan keskikohtaan. Peitä foliolla.
5. Kypsennä lihaa, kunnes sisälämpötila on 70 astetta (vie noin tunnin). Ota liha uunista ja kääri folioon vetäytymään 10 minuutiksi.
6. Siivilöi liemi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita maissitärkkelys tilkkaan vettä ja kaada nauhana kiehuvaan liemeen. Keitä noin minuutti. Tarkista kastikkeen maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
7. Perkaa granaattiomenan siemenet ja hienonna yrtit.
8. Siivuta porsaan sisäfilee tarjoiluvadille. Valuta lihalle hieman kastiketta ja koristele granaattiomenalla ja yrttisilpulla. Tarjoa loppu kastike lihan rinnalla.