
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
150 g g | poroa
poro (Deluxe kylmäsavustettu poronpaistia) | |
0,75 dl dl | hillosipulia hillosipuli | |
0,5 dl dl | hyytelöä
hyytelö (Deluxe karpalo- tai pihlajanmarjahyytelöä) | |
6 viipaletta viipale | leipää
leipä (vaaleaa) | |
75 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (makuna piparjuuri) | |
1 oksaa oksa | timjamia timjami |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPorotartar
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Silppua kylmäsavuporo hienoksi rouheeksi.
- Hienonna valutetut hillosipulit.
- Mittaa hyytelö kulhoon ja kuumenna mikrossa nestemäiseksi.
- Sekoita hyytelön joukkoon poro ja sipulit.
- Paahda leivät ja paina niistä muotilla pyöreitä.
- Levitä leivälle tuorejuustoa ja lusikoi päälle porotartaria.
- Somista halutessasi tuorejuustonokareella, hyytelösilmällä ja timjamilla.
Vinkki: Saat alkupalasta gluteenittoman korvaamalla leivän salaattipetillä.