Helppous yllättää
Porotartar

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

150 g g poroa poro
(Deluxe kylmäsavustettu poronpaistia)
0,75 dl dl hillosipulia hillosipuli
0,5 dl dl hyytelöä hyytelö
(Deluxe karpalo- tai pihlajanmarjahyytelöä)
6 viipaletta viipale leipää leipä
(vaaleaa)
75 g g tuorejuustoa tuorejuusto
(makuna piparjuuri)
1 oksaa oksa timjamia timjami

Porotartar

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(3)

Valmistus

  1. Silppua kylmäsavuporo hienoksi rouheeksi.
  2. Hienonna valutetut hillosipulit.
  3. Mittaa hyytelö kulhoon ja kuumenna mikrossa nestemäiseksi.
  4. Sekoita hyytelön joukkoon poro ja sipulit.
  5. Paahda leivät ja paina niistä muotilla pyöreitä.
  6. Levitä leivälle tuorejuustoa ja lusikoi päälle porotartaria.
  7. Somista halutessasi tuorejuustonokareella, hyytelösilmällä ja timjamilla.

Vinkki: Saat alkupalasta gluteenittoman korvaamalla leivän salaattipetillä.

Tarjoukset

Milbona Tuorejuusto 2 kplMilbona Tuorejuusto 2 kpl
Milbona Tuorejuusto 2 kpl
18.10 - 20.10
-20 %
2 kpl
2,00