
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
150 g g | poroa poro | ||
Deluxe kylmäsavustettu poronpaistia | |||
0,75 dl dl | hillosipulia hillosipuli | ||
0,5 dl dl | hyytelöä hyytelö | ||
Deluxe karpalo- tai pihlajanmarjahyytelöä | |||
6 viipaletta viipale | leipää leipä | ||
vaaleaa | |||
75 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | ||
makuna piparjuuri | |||
1 oksaa oksa | timjamia timjami |
Porotartar
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(3)
Valmistus
- Silppua kylmäsavuporo hienoksi rouheeksi.
- Hienonna valutetut hillosipulit.
- Mittaa hyytelö kulhoon ja kuumenna mikrossa nestemäiseksi.
- Sekoita hyytelön joukkoon poro ja sipulit.
- Paahda leivät ja paina niistä muotilla pyöreitä.
- Levitä leivälle tuorejuustoa ja lusikoi päälle porotartaria.
- Somista halutessasi tuorejuustonokareella, hyytelösilmällä ja timjamilla.
Vinkki: Saat alkupalasta gluteenittoman korvaamalla leivän salaattipetillä.