
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | punasipulia punasipuli | |
2 dl dl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
2 dl dl | vettä vesi | |
2 rkl rkl | sokeria sokeri | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 oksaa oksa | timjamia timjami |
Täyte
230 g g | pateeta
patee (Deluxe riistapateeta) | |
0,5 dl dl | hyytelöä
hyytelö (esim. Deluxe karpalohyytelöä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRiistapatee-sipulikupit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja halkaise sipulit. Mittaa kattilaan etikka, vesi, sokeri ja mausteet.
- Tiputa sipulit kiehuvaan mausteliemeen. Keitä noin 5 minuuttia.
- Nosta sipulit reikäkauhalla liemestä valumaan ja anna jäähtyä.
- Irrota sipulinpuolikkaista kerrokset toisistaan.
- Asettele kupit tarjoiluvadille. Osat, jotka eivät kelpaa kupeiksi, voit silputa vaikka salaattiin.
- Täytä kuppi noin parilla teelusikallisella riistapateeta, koristele hyytelöllä ja yrtinoksalla.
Vinkki: Tarjoa sipulikuppien lisänä erilaisia lihaleikkeleitä.