Helppous yllättää
Riistapatee-sipulikupit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 punasipulia punasipuli
2 dl dl punaviinietikkaa punaviinietikka
2 dl dl vettä vesi
2 rkl rkl sokeria sokeri
0,5 tl tl suolaa suola
1 oksaa oksa timjamia timjami

Täyte

230 g g pateeta patee
(Deluxe riistapateeta)
0,5 dl dl hyytelöä hyytelö
(esim. Deluxe karpalohyytelöä)

Riistapatee-sipulikupit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(0)

Valmistus

  1. Kuori ja halkaise sipulit. Mittaa kattilaan etikka, vesi, sokeri ja mausteet.
  2. Tiputa sipulit kiehuvaan mausteliemeen. Keitä noin 5 minuuttia.
  3. Nosta sipulit reikäkauhalla liemestä valumaan ja anna jäähtyä.
  4. Irrota sipulinpuolikkaista kerrokset toisistaan.
  5. Asettele kupit tarjoiluvadille. Osat, jotka eivät kelpaa kupeiksi, voit silputa vaikka salaattiin.
  6. Täytä kuppi noin parilla teelusikallisella riistapateeta, koristele hyytelöllä ja yrtinoksalla.

Vinkki: Tarjoa sipulikuppien lisänä erilaisia lihaleikkeleitä.