Helppous yllättää
Poropyörykkä-punakaalikorput

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

360 g g poroa poro
(Deluxe suomalaisia poropyöriköitä)
1 rkl rkl voita voi
3 dl dl punakaalia punakaali
(säilyke)
0,75 dl dl aiolia aioli
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
24 kpl kpl ruisnappeja ruisnappi
1 nippua nippu lehtipersiljaa lehtipersilja

Poropyörykkä-punakaalikorput

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(1)

Valmistus

1. Kuumenna sulaneet pyörykät voissa paistinpannulla ja puolita ne.

2. Sekoita punakaaliin aioli ja mausta halutessasi suolalla ja pippurilla. Levitä seosta ruiskorpuille.

3. Nosta päälle pyörykät ja viimeistele lehtipersiljalla.