
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
360 g g | poroa poro | ||
Deluxe suomalaisia poropyöriköitä | |||
1 rkl rkl | voita voi | ||
3 dl dl | punakaalia punakaali | ||
säilyke | |||
0,75 dl dl | aiolia aiolia | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
24 kpl kpl | ruisnappeja ruisnappi | ||
1 nippua nippu | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Poropyörykkä-punakaalikorput
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15 min
(1)
Valmistus
1. Kuumenna sulaneet pyörykät voissa paistinpannulla ja puolita ne.
2. Sekoita punakaaliin aioli ja mausta halutessasi suolalla ja pippurilla. Levitä seosta ruiskorpuille.
3. Nosta päälle pyörykät ja viimeistele lehtipersiljalla.