
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
360 g g | poroa
poro (Deluxe suomalaisia poropyöriköitä) | |
1 rkl rkl | voita voi | |
3 dl dl | punakaalia
punakaali (säilyke) | |
0,75 dl dl | aiolia aioli | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
24 kpl kpl | ruisnappeja ruisnappi | |
1 nippua nippu | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPoropyörykkä-punakaalikorput
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuumenna sulaneet pyörykät voissa paistinpannulla ja puolita ne.
2. Sekoita punakaaliin aioli ja mausta halutessasi suolalla ja pippurilla. Levitä seosta ruiskorpuille.
3. Nosta päälle pyörykät ja viimeistele lehtipersiljalla.