
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 g g | perunaa
peruna (yleisperunaa) | |
3 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
800 g g | porsaan pihvejä
porsaan pihvi (Reilu possun ohutleike, miedosti suolattu) | |
0,5 tl tl | yrttisekoitusta yrttisekoitus | |
2 dl dl | ruokakermaa
ruokakerma (laktoositon) | |
0,5 kuutiota kuutio | lihalientä lihaliemi | |
1 tl tl | sinappia
sinappi (dijon) | |
375 g g | vihreitä papuja
vihreä papu (pakaste) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPorsaanleikkeet dijon-kermakastikkeella
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen.
2. Pese ja paloittele perunat. Laita perunat uunivuokaan. Sekoita niihin 1 rkl öljyä ja mausta suolalla.
3. Paahda perunoita noin puoli tuntia tai kunnes ne ovat kypsiä ja kauniisti ruskistuneita. Sekoita puolivälissä.
4. Paista porsaanleikkeet kypsiksi ja ruskistuneiksi öljyssä pannulla parissa erässä. Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteella.
5. Ota porsaanleikkeet pois pannulta. Kaada kerma pannulle ja sekoita joukkoon murusteltu lihaliemikuutio ja dijon-sinappi. Anna kiehua muutaman minuutin ajan. Mausta mustapippurilla.
6. Keitä papuja muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Valuta. Tarjoile porsaanleikkeet dijon-kermakastikkeen, paahdettujen perunoiden ja papujen kanssa.