Helppous yllättää
Porsaanleikkeet dijon-kermakastikkeella

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

800 g g perunaa peruna
(yleisperunaa)
3 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
suolaa ja pippuria suola ja pippuri
800 g g porsaan pihvejä porsaan pihvi
(Reilu possun ohutleike, miedosti suolattu)
0,5 tl tl yrttisekoitusta yrttisekoitus
2 dl dl ruokakermaa ruokakerma
(laktoositon)
0,5 kuutiota kuutio lihalientä lihaliemi
1 tl tl sinappia sinappi
(dijon)
375 g g vihreitä papuja vihreä papu
(pakaste)

Porsaanleikkeet dijon-kermakastikkeella

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(82)

Valmistus

1. Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen.

2. Pese ja paloittele perunat. Laita perunat uunivuokaan. Sekoita niihin 1 rkl öljyä ja mausta suolalla.

3. Paahda perunoita noin puoli tuntia tai kunnes ne ovat kypsiä ja kauniisti ruskistuneita. Sekoita puolivälissä.

4. Paista porsaanleikkeet kypsiksi ja ruskistuneiksi öljyssä pannulla parissa erässä. Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteella.

5. Ota porsaanleikkeet pois pannulta. Kaada kerma pannulle ja sekoita joukkoon murusteltu lihaliemikuutio ja dijon-sinappi. Anna kiehua muutaman minuutin ajan. Mausta mustapippurilla.

6. Keitä papuja muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Valuta. Tarjoile porsaanleikkeet dijon-kermakastikkeen, paahdettujen perunoiden ja papujen kanssa.