
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | inkivääriä
inkivääri (tuoretta, raastettuna) | |
1 | chiliä
chili (tuore, punainen) | |
2 | porkkanaa porkkana | |
0,5 | parsakaalia parsakaali | |
300 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan jauhelihaa, tai kasvisvaihtoehtona Next Level -vegejauhista) | |
rypsiöljyä
rypsiöljy (paistamiseen) | ||
4 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | |
1 rkl rkl | fariinisokeria fariinisokeri | |
3 dl dl | vettä vesi | |
2 rkl rkl | maissitärkkelystä maissitärkkelys |
Päälle
1 | kevätsipulia
kevätsipuli (hienonnettuna) | |
1 palaa pala | chiliä
chili (viipaloituna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAasialainen jauhelihakastike
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna chili. Kuori ja pilko porkkana pieniksi suikaleiksi. Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi.
2. Ruskista jauheliha paistinpannulla tilkassa rypsiöljyä. Siirrä jauheliha sivuun. Paista porkkanat ja parsakaalit öljyssä. Lisää joukkoon sipuli, valkosipuli, inkivääri ja chili. Jatka paistamista 1-2 minuuttia. Siirrä jauheliha takaisin pannulle. Mausta soijakastikkeella ja fariinisokerilla.
3. Sekoita vesi ja maissitärkkelys pienessä kulhossa. Kaada pannulle ja sekoita samalla. Kiehauta kastike.
4. Tarkista kastike ja lisää suolaa tarvittaessa. Ripottele kastikkeen päälle kevätsipulia ja chiliä. Tarjoa riisin tai nuudelien kanssa.
Vinkki! Saat ruoasta kasvisversion, kun vaihdat jauhelihan Next Level -vegejauhikseen.