Helppous yllättää
Aasialainen jauhelihakastike

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 rkl rkl inkivääriä inkivääri
(tuoretta, raastettuna)
1 chiliä chili
(tuore, punainen)
2 porkkanaa porkkana
0,5 parsakaalia parsakaali
300 g g jauhelihaa jauheliha
(naudan jauhelihaa, tai kasvisvaihtoehtona Next Level -vegejauhista)
rypsiöljyä rypsiöljy
(paistamiseen)
4 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
1 rkl rkl fariinisokeria fariinisokeri
3 dl dl vettä vesi
2 rkl rkl maissitärkkelystä maissitärkkelys

Päälle

1 kevätsipulia kevätsipuli
(hienonnettuna)
1 palaa pala chiliä chili
(viipaloituna)

Aasialainen jauhelihakastike

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(11)

Valmistus

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna chili. Kuori ja pilko porkkana pieniksi suikaleiksi. Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi.

2. Ruskista jauheliha paistinpannulla tilkassa rypsiöljyä. Siirrä jauheliha sivuun. Paista porkkanat ja parsakaalit öljyssä. Lisää joukkoon sipuli, valkosipuli, inkivääri ja chili. Jatka paistamista 1-2 minuuttia. Siirrä jauheliha takaisin pannulle. Mausta soijakastikkeella ja fariinisokerilla.

3. Sekoita vesi ja maissitärkkelys pienessä kulhossa. Kaada pannulle ja sekoita samalla. Kiehauta kastike.

4. Tarkista kastike ja lisää suolaa tarvittaessa. Ripottele kastikkeen päälle kevätsipulia ja chiliä. Tarjoa riisin tai nuudelien kanssa.

Vinkki! Saat ruoasta kasvisversion, kun vaihdat jauhelihan Next Level -vegejauhikseen.