Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Maustetahna
1 | sipulia sipuli | |
5 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | chiliä chili | |
1 rkl rkl | inkivääriä
inkivääri (tuoretta) | |
1 rkl rkl | kurkumaa
kurkuma (tuoretta) | |
1 | limeä lime |
Lisäksi
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan) | |
400 ml ml | kookosmaitoa kookosmaito | |
2 rkl rkl | kookoshiutaleita kookoshiutale | |
1 tl tl | kanelia kaneli | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | sokeria sokeri | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
1 | limeä lime |
Tarjoiluun
4 annosta annos | riisiä
riisi (keitettynä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRendang jauhelihasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin maustetahna. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili. Kuori ja hienonna inkivääri ja kurkuma. Laita ainekset mortteliin ja hiero tahnaksi tai jos et omista morttelia, voit myös hienontaa ainekset veitsellä mahdollisimman hienoksi. Sekoita lopuksi joukkoon hienoksi raastettu limen kuori ja puristettu mehu.
- Kuumenna öljy kasarissa tai isossa paistinpannussa. Paista maustetahnaa pari minuuttia. Lisää jauheliha pannulle ja ruskista.
- Lisää kookosmaito, kookoshiutaleet, kaneli, suola, sokeri ja mustapippuri. Anna kastikkeen kiehua hiljaa poreillen noin 10-15 minuuttia. Tarkista maku.
- Tarjoile rendang limelohkojen ja tuoreen korianterin kanssa. Lisukkeeksi sopii keitetty riisi.
Vinkki! Kookosmaidon sijaan ruuan voi valmistaa myös ruokakermaan.