
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lihapullat
1 dl dl | korppujauhoja korppujauho | |
1,5 dl dl | vettä vesi | |
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %), tai Next Level -vegejauhista, ks. vinkki) | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
50 g g | parmesaania parmesaani | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Kastike
1 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
400 g g | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
1 rkl rkl | balsamietikkaa balsamietikka | |
1 tl tl | sokeria sokeri | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Lisäksi
200 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
125 g g | mozzarellaa mozzarella | |
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika | |
1 kourallista kourallinen | parmesaania
parmesaani (raastettuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKahden juuston lihapullavuoka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Sekoita korppujauhot ja vesi. Anna turvota pari minuuttia. Sekoita joukkoon jauheliha, muna, parmesaani, suola ja pippuri. Kostuta kädet ja muotoile massasta lihapullia uunivuokaan. Aseta kirsikkatomaatit pullien sekaan.
2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Sekoita ne kulhossa tomaattimurskan, etikan, sokerin, suolan ja mustapippurin kanssa.
3. Kaada kastike vuokaan lihapullien päälle. Revi päälle mozzarella.
4. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia, kunnes lihapullat ovat kypsiä ja mozzarella hieman ruskistunut.
5. Koristele vuoka basilikalla ja halutessasi parmesaaniraasteella. Tarjoa pastan kera.
Vinkki! Saat ruoasta kasvisversion, kun vaihdat jauhelihapyörykät Next Level -vegepyöryköihin. Voit kypsentää ne lihapullien tapaan kastikkeessa. Next Level -pyöryköiden ohjeen löydät täältä.