Helppous yllättää
Karpaloiset karitsapyörykät

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

1 pkt pkt karitsapyöryköitä karitsapyörykkä
(Deluxe karitsapyöryköitä (200 g))
0,5 sipulia sipuli
0,5 chiliä chili
(tuore, punainen)
2 rkl rkl voita voi
(laktoositonta)
0,75 dl dl karpalohyytelöä karpalohyytelö
0,25 dl dl balsamietikkaa balsamietikka
0,25 dl dl vettä vesi

Karpaloiset karitsapyörykät

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(0)

Valmistus

  1. Hienonna sipuli ja suikaloi chili ohuiksi renkaiksi. Laita sipuli, chili ja voi keskikokoiseen kasariin ja lämmitä. Paista miedolla lämmöllä, kunnes sipuli on pehmennyt. Lisää hyytelö ja sekoita sulaksi. Lisää sitten loput ainekset karitsapyöryköitä lukuun ottamatta ja keitä hiljalleen viisi minuuttia.
  2. Lisää pyörykät tahmeaan kastikkeeseen ja sekoittele varovasti, jotta ne maustuvat ja lämpenevät. Ota pois liedeltä ja jäähdytä hieman. Laita pyörykät tarjolle ja valuta niiden päälle kastiketta.

Vinkki: kokeile myös vegeversiona falafelien kera.