
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | patonkia patonki | ||
esipaistettuja Rivercote patonkeja | |||
1 dl dl | pestoa pesto | ||
200 g g | Brie-juustoa Brie-juusto | ||
viipaleina | |||
12 viipaletta viipale | chorizoa chorizo | ||
2 | tomaattia tomaatti | ||
1 kourallista kourallinen | rucolaa rucola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria |
Chorizo-briepatongit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(0)
Valmistus
- Paista patongit uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
- Jäähdytä ja halkaise ne.
- Voitele molemmat pinnat pestokastikkeella.
- Täytä patongit briejuustolla, chorizolla, tomaattiviipaleilla ja rucolan lehdillä.
- Mausta vielä mustapippurilla ja tarjoile.