Helppous yllättää
Paahtopaistia, mustaherukkahyytelöä ja pikkukurkkuja yrtticrostinilla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

5 siivua siivu paahtopaistia paahtopaisti
1 prk prk mustaherukkahyytelöä mustaherukkahyytelö
10 kpl kpl cocktailkurkkuja cocktailkurkku

Yrtticrostinit

10 siivua siivu paahtoleipää paahtoleipä
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl lehtipersiljaa lehtipersilja

Paahtopaistia, mustaherukkahyytelöä ja pikkukurkkuja yrtticrostinilla

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

  1. Sekoita öljy, valkosipuli, sekä persilja keskenään.
  2. Paina stanssilla tai esim. vesilasilla paahtoleivistä kiekkoja.
  3. Sivele paahtoleipäpalat öljyllä ja paahda uunissa 200 asteessa muutama minuutti.
  4. Anna jäähtyä ja kokoa leipäset.
  5. Puolita paahtopaistiviipaleet ja asettele ne crostineille.
  6. Laita kullekin hiukan mustaherukkahyytelöä, puolikas pikkukurkku ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa.