
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
5 siivua siivu | paahtopaistia paahtopaisti | |
1 prk prk | mustaherukkahyytelöä mustaherukkahyytelö | |
10 kpl kpl | cocktailkurkkuja cocktailkurkku |
Yrtticrostinit
10 siivua siivu | paahtoleipää paahtoleipä | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaahtopaistia, mustaherukkahyytelöä ja pikkukurkkuja yrtticrostinilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sekoita öljy, valkosipuli, sekä persilja keskenään.
- Paina stanssilla tai esim. vesilasilla paahtoleivistä kiekkoja.
- Sivele paahtoleipäpalat öljyllä ja paahda uunissa 200 asteessa muutama minuutti.
- Anna jäähtyä ja kokoa leipäset.
- Puolita paahtopaistiviipaleet ja asettele ne crostineille.
- Laita kullekin hiukan mustaherukkahyytelöä, puolikas pikkukurkku ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa.