
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 - 600 g g | naudan sisäfileetä naudan sisäfilee | |
90 g g | parmankinkkua parmankinkku | |
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
1,5 rkl rkl | sinappia
sinappi (Dijon) | |
500 g g | lanttua lanttu |
Kastike
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 - 3 oksaa oksa | salviaa salvia | |
1 tl tl | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | |
1,25 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,5 tl tl | hunajaa hunaja | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNaudan sisäfileetä ja karamellisoitua lanttua
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista kastike: Kuori ja silppua valkosipuli sekä salvia. Raasta sitruunan kuori.
- Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
- Kuori lanttu ja leikkaa lohkoiksi. Sekoita kastike lanttujen sekaan ja laita uunipellille leivinpaperin päälle.
- Ruskista naudan filee molemmin puolin paistinpannulla tilkassa öljyä, niin että liha saa kauniin värin.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä fileen päälle dijoninsinappia ja hieman hunajaa.
- Kääri filee parmankinkkusiivuihin.
- Laita filee uunipellille lanttujen päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuutin ajan niin, että lihan sisälämpötila nousee 53-55 asteeseen.
- Anna lihan levätä ainakin 15 minuuttia ennen leikkaamista.
- Asettele tarjolle ja nauti.