Helppous yllättää
Naudan sisäfileetä ja karamellisoitua lanttua

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 - 600 g g naudan sisäfileetä naudan sisäfilee
90 g g parmankinkkua parmankinkku
1 rkl rkl hunajaa hunaja
1,5 rkl rkl sinappia sinappi
(Dijon)
500 g g lanttua lanttu

Kastike

2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 - 3 oksaa oksa salviaa salvia
1 tl tl sitruunan kuorta sitruunan kuori
(raastettuna)
1,25 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 tl tl hunajaa hunaja
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Naudan sisäfileetä ja karamellisoitua lanttua

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(4)

Valmistus

  1. Valmista kastike: Kuori ja silppua valkosipuli sekä salvia. Raasta sitruunan kuori.
  2. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
  3. Kuori lanttu ja leikkaa lohkoiksi. Sekoita kastike lanttujen sekaan ja laita uunipellille leivinpaperin päälle.
  4. Ruskista naudan filee molemmin puolin paistinpannulla tilkassa öljyä, niin että liha saa kauniin värin.
  5. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä fileen päälle dijoninsinappia ja hieman hunajaa.
  6. Kääri filee parmankinkkusiivuihin.
  7. Laita filee uunipellille lanttujen päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuutin ajan niin, että lihan sisälämpötila nousee 53-55 asteeseen.
  8. Anna lihan levätä ainakin 15 minuuttia ennen leikkaamista.
  9. Asettele tarjolle ja nauti.