
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 - 400 g g | lammasta
lammas (esim. lammaspihvejä, pakaste) | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
4 kpl kpl | pitaleipää
pitaleipä (Lidlin paistopisteestä) | |
4 kpl kpl | salaattia
salaatti (isoa salaatinlehteä) | |
2 dl dl | tsatsikia tsatsiki | |
2 | tomaattia
tomaatti (viipaleina) | |
100 g g | kurkkua
kurkku (viipaleina) | |
1 | sipulia
sipuli (renkaina) | |
100 g g | fetajuustoa
fetajuusto (murennettuna) | |
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Itse tehty tzatziki
200 g g | kurkkua kurkku | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (hienonnettuna) | |
1,5 - 2 dl dl | kreikkalaista jogurttia
kreikkalainen jogurtti (maustamaton) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLammas-pitaleivät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata lammaspalat pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta pinta kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
- Paista palat kypsiksi paistinpannulla.
- Leikkaa viipaleiksi.
- Lämmitä pitaleivät ja leikkaa ne auki.
- Täytä salaatilla, tzatzikilla, tomaatti- ja kurkkuviipaleilla, sipulirenkailla ja fetamurulla.
- Tarjoile heti!
Itse tehty tzatziki
- Raasta kurkku ja purista kurkkuraasteesta liika neste pois.
- Sekoita kulhossa raasteen joukkoon muut aineet.
- Anna maustua jääkaapissa 15-20 minuuttia ja tarjoile.