Helppous yllättää
Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä porsaan sisäfileetä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

700 g g porsaanlihaa porsaanliha
(porsaan sisäfileetä)
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
100 - 150 g g ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku
1 ruukkua ruukku basilikaa basilika

Salaatti

2 dl dl couscousia couscous
0,5 prk prk kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
(Baresa grillattua kesäkurpitsaa (säilyke))
0,5 prk prk munakoisoa munakoiso
(Baresa grillattua munakoisoa (säilyke))
0,5 prk prk grillattuja paprikoita grillattu paprika
(Baresa grillattua paprikaa (säilyke))
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
2 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
1 vartta varsi kevätsipulia kevätsipuli
(tai ruohosipulia)

Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä porsaan sisäfileetä

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(0)

Valmistus

  1. Ruskista puhdistettu filee kauttaaltaan paistinpannulla tilkassa rapsiöljyä. Mausta liha suolalla ja mustapippurilla.
  2. Levitä työlaudalle ilmakuivatut kinkkuviipaleet vieriviereen ja levitä niiden päälle basilikan lehdet. Nosta filee kinkkujen ja basilikan päälle reunaan ja kääri kinkkuviipaleet porsaanfileen ympärille niin, että basilikan lehdet jäävät lihan ja kinkun väliin.
  3. Kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla. Kääntele filee vielä kertaalleen kuumalla pannulla kauttaaltaan. Kääri filee folioon ja jatka kypsentämistä 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
  4. Nosta filee uunista ja anna vetäytyä hetki.
  5. Mittaa couscous-ryynit kulhoon ja kaada päälle 2 dl kylmää vettä. Peitä kelmulla ja anna ryynien turvota 10 - 15 minuuttia.
  6. Sekoita ryynien joukkoon valutetut grillatut kasvikset, oliiviöljy, sitruunamehu sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria.
  7. Sekoita lopuksi joukkoon hienonnettua kevätsipulia tai ruohosipulia.
  8. Ota filee pois foliosta ja leikkaa viipaleiksi.
  9. Tarjoile se couscoussalaatin kera.