
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
700 g g | porsaanlihaa
porsaanliha (porsaan sisäfileetä) | ||
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
100 - 150 g g | ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku | ||
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Salaatti
2 dl dl | couscousia couscous | ||
0,5 prk prk | kesäkurpitsaa
kesäkurpitsa (Baresa grillattua kesäkurpitsaa (säilyke)) | ||
0,5 prk prk | munakoisoa
munakoiso (Baresa grillattua munakoisoa (säilyke)) | ||
0,5 prk prk | grillattuja paprikoita
grillattu paprika (Baresa grillattua paprikaa (säilyke)) | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
1 vartta varsi | kevätsipulia
kevätsipuli (tai ruohosipulia) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaIlmakuivattuun kinkkuun käärittyä porsaan sisäfileetä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ruskista puhdistettu filee kauttaaltaan paistinpannulla tilkassa rapsiöljyä. Mausta liha suolalla ja mustapippurilla.
- Levitä työlaudalle ilmakuivatut kinkkuviipaleet vieriviereen ja levitä niiden päälle basilikan lehdet. Nosta filee kinkkujen ja basilikan päälle reunaan ja kääri kinkkuviipaleet porsaanfileen ympärille niin, että basilikan lehdet jäävät lihan ja kinkun väliin.
- Kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla. Kääntele filee vielä kertaalleen kuumalla pannulla kauttaaltaan. Kääri filee folioon ja jatka kypsentämistä 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
- Nosta filee uunista ja anna vetäytyä hetki.
- Mittaa couscous-ryynit kulhoon ja kaada päälle 2 dl kylmää vettä. Peitä kelmulla ja anna ryynien turvota 10 - 15 minuuttia.
- Sekoita ryynien joukkoon valutetut grillatut kasvikset, oliiviöljy, sitruunamehu sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria.
- Sekoita lopuksi joukkoon hienonnettua kevätsipulia tai ruohosipulia.
- Ota filee pois foliosta ja leikkaa viipaleiksi.
- Tarjoile se couscoussalaatin kera.