
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | perunaa
peruna (isokokoisia) | ||
50 g g | sinihomejuustoa sinihomejuusto | ||
50 g g | juustoraastetta
juustoraaste (emmental) | ||
125 g g | pekonia pekoni | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 nippua nippu | lehtipersiljaa
lehtipersilja (oman maun mukaan) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaGratinoidut uuniperunat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pistele pestyihin perunoihin haarukalla muutama reikä ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.
- Ruskista pekoni. Halkaise perunat ja koverra perunanpuolikkaita hieman.
- Sekoita perunan sisus, sinihomejuusto, juustoraaste, jäähtynyt pekoni, kananmuna ja mausteet sekaisin.
- Täytä perunanpuolikkaat seoksella. Gratinoi 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin kullanruskean värin.
- Ripottele vielä päälle silputtua tuoretta persiljaa.Tarjoa alkupalana tai lihan lisäkkeenä.