
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kpl kpl | munakoisoa
munakoiso (n. 300 g) | |
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (tai kasvisversioon nyhtökauraa) | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
100 g g | sipulia
sipuli (Freshona pakastesipulikuutio) | |
4 kpl kpl | perunaa
peruna (isokokoisia) | |
200 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
2 tl tl | oreganoa oregano | |
1 tl tl | kanelia kaneli | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
100 g g | fetajuustoa fetajuusto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMoussaka-pyttipannu
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuutioi munakoiso. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
- Ruskista jauheliha paistinpannulla tilkassa öljyä. Siirrä syrjään. Paista munakoisot, sipulikuutiot ja valkosipuli pannulla.
- Lisää pannulle jauheliha, kuutioidut perunat, puolitetut kirsikkatomaatit ja mausteet. Paista vielä muutama minuutti. Ripottele lopuksi päälle fetajuusto.
Vinkki: jos korvaat jauhelihan nyhtökauralla, saat kasvispyttipannun.