
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kpl kpl | munakoisoa munakoiso | ||
n. 300 g | |||
400 g g | jauhelihaa jauheliha | ||
tai kasvisversioon nyhtökauraa | |||
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
100 g g | sipulia sipuli | ||
Freshona pakastesipulikuutio | |||
4 kpl kpl | perunaa peruna | ||
isokokoisia | |||
200 g g | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
0,75 tl tl | suolaa suolaa | ||
2 tl tl | oreganoa oregano | ||
1 tl tl | kanelia kaneli | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria | ||
100 g g | fetajuustoa fetajuusto |
Moussaka-pyttipannu
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(3)
Valmistus
- Kuutioi munakoiso. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
- Ruskista jauheliha paistinpannulla tilkassa öljyä. Siirrä syrjään. Paista munakoisot, sipulikuutiot ja valkosipuli pannulla.
- Lisää pannulle jauheliha, kuutioidut perunat, puolitetut kirsikkatomaatit ja mausteet. Paista vielä muutama minuutti. Ripottele lopuksi päälle fetajuusto.
Vinkki: jos korvaat jauhelihan nyhtökauralla, saat kasvispyttipannun.