
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | porsaanlihaa
porsaanliha (Bergmann porsaan talouskyljyksiä (700 g)) | |
4 | omenaa omena | |
2 | sipulia sipuli | |
1 rkl rkl | sinappia sinappi | |
3 rkl rkl | voita voi | |
1 tl tl | suolaa suola | |
2 rkl rkl | fariinisokeria fariinisokeri | |
3 dl dl | omenasiideriä omenasiideri | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 kourallista kourallinen | timjamia timjami |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRanskalainen omenapossu
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
2. Poista omenoista siemenkodat ja viipaloi omenat. Kuori ja lohko sipulit.
3. Sivele kyljysten pintaan sinappia ja ripottele hieman suolaa. Ruskista kyljykset 1 ½ ruokalusikallisessa voita molemmin puolin ja siirrä pataan tai uunivuokaan. Ruskista myös omenat ja sipulit 1 ½ ruokalusikallisessa voita. Lisää sokeri ja anna omenoiden ja sipulien karamellisoitua hetken. Siirrä pataan.
4. Kaada pataan omenasiideri ja ripottele joukkoon mausteet.
5. Hauduta kyljyksiä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
6. Tarjoa kyljykset esimerkiksi paistettujen perunoiden kanssa.
Vinkki! Kotimaisen omenan hapokkuus toimii hyvin possunlihan lisäksi esimerkiksi kananlihan kanssa sekä juustojen rinnalla.