
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | broileria
broileri (Grillimaisteri broileri minuuttileike) | ||
170 g g | pekonia pekoni | ||
1 | patonkia
patonki (tuoretta vastapaistettua patonkia paistopisteestä) | ||
4 | kananmunaa kananmuna | ||
2 | tomaattia tomaatti | ||
2 | maustekurkkuja maustekurkku | ||
1 dl dl | majoneesia majoneesi | ||
1 ruukkua ruukku | jääsalaattia
jääsalaatti (jää- tai lehtisalaattia) | ||
extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |||
grillausmaustetta
grillausmauste (Grillimaisteri allround-grillausmauste) | |||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Club sandwich
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(0)
Valmistus
- Paista kananmunat keskilämmöllä ”sunny side up” eli vain toiselta puolelta niin, että keltuainen jää ehjäksi.
- Paista pekoniviipaleita, kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja rapeita ja laita ne sen jälkeen hetkeksi talouspaperin päälle odottamaan.
- Mausta minuuttileikkeet ja grillaa molemmin puolin kypsiksi.
- Leikkaa tomaatit ja maustekurkku viipaleiksi ja revi salaatti lehdiksi.
- Levitä majoneesia patongin molemmille puolille ja kokoa salaatti, tomaatti ja kurkku kerroksittain patongille.
- Viipaloi hieman jäähtyneet minuuttileikkeet ja lisää kasviksille yhdessä pekoniviipaleiden kanssa. Nosta päälle paistettu muna.
- Murenna koko komeudelle ruissipsejä ja mausta vielä suolalla ja mustapippurilla.
- Leikkaa patonki neljään osaan ja tarjoile ruissipsien kanssa.