Valmistus
- Paista kananmunat keskilämmöllä ”sunny side up” eli vain toiselta puolelta niin, että keltuainen jää ehjäksi.
- Paista pekoniviipaleita, kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja rapeita ja laita ne sen jälkeen hetkeksi talouspaperin päälle odottamaan.
- Mausta minuuttileikkeet ja grillaa molemmin puolin kypsiksi.
- Leikkaa tomaatit ja maustekurkku viipaleiksi ja revi salaatti lehdiksi.
- Levitä majoneesia patongin molemmille puolille ja kokoa salaatti, tomaatti ja kurkku kerroksittain patongille.
- Viipaloi hieman jäähtyneet minuuttileikkeet ja lisää kasviksille yhdessä pekoniviipaleiden kanssa. Nosta päälle paistettu muna.
- Murenna koko komeudelle ruissipsejä ja mausta vielä suolalla ja mustapippurilla.
- Leikkaa patonki neljään osaan ja tarjoile ruissipsien kanssa.