
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 rs rs | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 | fenkolia fenkoli | |
2 rs rs | mozzarellaa mozzarella | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria
suola ja pippuri (myllystä) | |
basilikaa
basilika (tuoretta basilikaa hienonnettuna) | ||
4 | leipää
leipä (isoa viipaletta maalaisleipää) | |
oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomaatti-mozzarella-fenkoli bruschetta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Puolita minitomaatit ja suikaloi fenkoli. Puolita myös minimozzarellat.
- Sekoita ainekset kulhossa ja mausta ne oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla sekä tuoreella basilikalla.
- Paahda tai grillaa leipäviipaleet rapeiksi.
- Sipaise leipien pintaan oliiviöljyä ja pyyhkäise leivän pinta vielä halkaistulla valkosipulin kynnellä.
- Lusikoi tomaatti-mozzarella-fenkolisalaatti leiville ja tarjoile heti.