
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 rs rs | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
1 | fenkolia fenkoli | ||
2 rs rs | mozzarellaa mozzarella | ||
oliiviöljyä oliiviöljy | |||
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria | ||
myllystä | |||
basilikaa basilika | |||
tuoretta basilikaa hienonnettuna | |||
4 | leipää leipä | ||
isoa viipaletta maalaisleipää | |||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli |
Tomaatti-mozzarella-fenkoli bruschetta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(0)
Valmistus
- Puolita minitomaatit ja suikaloi fenkoli. Puolita myös minimozzarellat.
- Sekoita ainekset kulhossa ja mausta ne oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla sekä tuoreella basilikalla.
- Paahda tai grillaa leipäviipaleet rapeiksi.
- Sipaise leipien pintaan oliiviöljyä ja pyyhkäise leivän pinta vielä halkaistulla valkosipulin kynnellä.
- Lusikoi tomaatti-mozzarella-fenkolisalaatti leiville ja tarjoile heti.