Helppous yllättää
Tomaatti-mozzarella-fenkoli bruschetta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 rs rs kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 fenkolia fenkoli
2 rs rs mozzarellaa mozzarella
1 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
(myllystä)
basilikaa basilika
(tuoretta basilikaa hienonnettuna)
4 leipää leipä
(isoa viipaletta maalaisleipää)
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli

Tomaatti-mozzarella-fenkoli bruschetta

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

  1. Puolita minitomaatit ja suikaloi fenkoli. Puolita myös minimozzarellat.
  2. Sekoita ainekset kulhossa ja mausta ne oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla sekä tuoreella basilikalla.
  3. Paahda tai grillaa leipäviipaleet rapeiksi.
  4. Sipaise leipien pintaan oliiviöljyä ja pyyhkäise leivän pinta vielä halkaistulla valkosipulin kynnellä.
  5. Lusikoi tomaatti-mozzarella-fenkolisalaatti leiville ja tarjoile heti.

Tarjoukset

Kotimainen kirsikkatomaattiKotimainen kirsikkatomaatti
Kotimainen kirsikkatomaatti
14.10 - 17.10
-33 %
5,99
3,99