Helppous yllättää
Nyhtöporohöystöä puolukkahillolla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

350 g g poroa poro
(Deluxe nyhtöporoa puolukkahillolla)
100 g g tuorejuustoa tuorejuusto
(makuna valkosipuli)
20 cm cm purjoa purjo
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
1 pkt pkt salaattia salaatti
(esim. cosmopolitan)

Pinnalle

2 - 3 oksaa oksa rosmariinia rosmariini

Nyhtöporohöystöä puolukkahillolla

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(1)

Valmistus

1. Revi nyhtöporo kulhoon. Sekoita joukkoon pakkauksen mukana tuleva puolukkahillo ja tuorejuusto.

2. Silppua halkaistu huuhdeltu purjo ja kääntele poroseokseen. Mausta ja tarkista maku. Lisää halutessasi suolaa.

3. Huuhtele salaatinlehdet, kuivaa ja levitä ne tarjoiluvadilla. Lusikoi porohöystöä salaatinlehdille ja viimeistele rosmariinilla.

Vinkki: Mehevän maukas porohöystö sopii myös kolmioleivän ja uuniperunan täytteeksi.

Tarjoukset

Milbona Tuorejuusto 2 kplMilbona Tuorejuusto 2 kpl
Milbona Tuorejuusto 2 kpl
18.10 - 20.10
-20 %
2 kpl
2,00