
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
350 g g | poroa poro | ||
Deluxe nyhtöporoa puolukkahillolla | |||
100 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | ||
makuna valkosipuli | |||
20 cm cm | purjoa purjo | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuria | ||
1 pkt pkt | salaattia salaatti | ||
esim. cosmopolitan |
Pinnalle
2 -3 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini |
Nyhtöporohöystöä puolukkahillolla
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(1)
Valmistus
1. Revi nyhtöporo kulhoon. Sekoita joukkoon pakkauksen mukana tuleva puolukkahillo ja tuorejuusto.
2. Silppua halkaistu huuhdeltu purjo ja kääntele poroseokseen. Mausta ja tarkista maku. Lisää halutessasi suolaa.
3. Huuhtele salaatinlehdet, kuivaa ja levitä ne tarjoiluvadilla. Lusikoi porohöystöä salaatinlehdille ja viimeistele rosmariinilla.
Vinkki: Mehevän maukas porohöystö sopii myös kolmioleivän ja uuniperunan täytteeksi.