
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
350 g g | poroa
poro (Deluxe nyhtöporoa puolukkahillolla) | |
100 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (makuna valkosipuli) | |
20 cm cm | purjoa purjo | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 pkt pkt | salaattia
salaatti (esim. cosmopolitan) |
Pinnalle
2 - 3 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNyhtöporohöystöä puolukkahillolla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Revi nyhtöporo kulhoon. Sekoita joukkoon pakkauksen mukana tuleva puolukkahillo ja tuorejuusto.
2. Silppua halkaistu huuhdeltu purjo ja kääntele poroseokseen. Mausta ja tarkista maku. Lisää halutessasi suolaa.
3. Huuhtele salaatinlehdet, kuivaa ja levitä ne tarjoiluvadilla. Lusikoi porohöystöä salaatinlehdille ja viimeistele rosmariinilla.
Vinkki: Mehevän maukas porohöystö sopii myös kolmioleivän ja uuniperunan täytteeksi.